HiQ

Moderni Sharepoint-intranet sujuvaan viestintään

Moderni ja käyttäjäystävällinen SharePoint-intranet helpottaa sisäistä viestintää ja sisällöntuotantoa

Moderni SharePoint-intranet sujuvaan viestintään

SharePointin modernit viestintäsivustot toimivat hyvin käyttäjäystävällisen ja ulkoasultaan raikkaan intranetin alustana. Sisällöntuotanto on intuitiivista ja helppoa.

HiQ on toteuttanut modernin intranetin mm. Suomen Pankille ja Finanssivalvonnalle, Åbo Akademille sekä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverialle.

Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan yhteinen, moderni intranet on saanut kiitosta erityisesti mobiilikäytön helppoudesta, ulkoasusta ja tehokkaasta hausta.

Åbo Akademilla moderni intranet toimii opiskelijoiden ja henkilöstön oppaana arjessa kahdella kielellä: ruotsiksi ja englanniksi. Intranetin uutiset on kohdistettu tiedekunnan ja roolin mukaan. Opiskelijoiden uutiset ajetaan HiQ:n toteuttaman integraation avulla myös Tuudo-mobiilisovellukseen, joka kokoaa yhteen opiskelijoiden tärkeimmät palvelut.

Moderni SharePoint kehittyy kovaa vauhtia. Myös migraatio klassisesta SharePointista moderniin helpottuu koko ajan. Moderni intranet on usein kevyt toteuttaa: oletustoiminnallisuuksilla pääsee pitkälle ja suuria kustomointeja ei tarvita.

Lue lisää HiQ:n tuoreista intranet-toteutuksista alta.

Mika Huovinen
Varatoimitusjohtaja, Business Directormika.huovinen@hiq.fi
Tutustu lisää
Yhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää