HiQ

CMS Developer

Etsimme sisällönhallintajärjestelmistä kokemuksen omaavaa kehittäjää sovellusten projekti-. ylläpito- sekä pienkehitystehtäviin.

CMS Developer

Etsimme sisällönhallintajärjestelmistä kokemuksen omaavaa kehittäjää sovellusten projekti-. ylläpito- sekä pienkehitystehtäviin.

HiQ on johtava vaativien ja älykkäiden verkkopalveluiden toimittaja. Ratkaisut toteutetaan moderneilla ja tehokkailla web-työkaluilla hyödyntäen mikropalveluarkkitehtuuria – vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeita. Toimituksessa suosimme pilvialustoja esim. Microsoft Azure ja Amazon Web Services. Sisällöntuotantoon hyödynnämme mm. ketterää pilvipohjaista Contentful-sisällönhallintajärjestelmää (CMS) tai toteuttaa sovellus EPiServer-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Me emme rakenna teknologiavalinnoillamme ja ratkaisuillamme toimittajalukkoa, vaan toteutamme palvelut alan parhaimpien käytäntöjen mukaisesti. Olemme asiakkaillemme myös luotettava ylläpito- ja tukikumppani.

Haemme nyt tiimiimme vahvistusta ratkaisuläheisestä kehittäjästä, joka haluaa tehdä laadukasta koodia, arvostaa tiimityöskentelyä sekä omaa hyvät kommunikointi ja vuorovaikutustaidot. Tykkäät vaihtelevista työtehtävistä, etkä pelkää ottaa uusia haasteita ratkottavaksi ja samalla kehittää omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä

  • Kokemusta sisällönhallintatyökaluista (esim. Contentful, EpiServer, Umbraco)

  • Frontend osaamista ja mahdollisesti kokemusta moderneista JavaScript frameworkeistä (React, Angular, Vue)

  • Kiinnostusta oppia uusia asioita

  • Hyvät kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä

Arvostamme kokemusta etenkin seuraavista teknologioista:

  • Kokemusta ainakin muutamasta backend puolen ohjelmointikielistä tai frameworkeistä: Java, Spring Framework, Spring Boot, Node, C#, .NET

  • Kokemusta relaatiotietokannoista

  • Kokemusta pilvipalveluista sekä konttiympäristöistä (esim. Azure, AWS, Docker, Kubernetes)

Työnteko onnistuu Espoon toimistoltamme Otaniemestä käsin tai myös täysin etänä.

Työntekijälle tarjoamme innostavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, kasan henkilöstöetuja sekä tietenkin mielenkiintoisia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet sopivasi rooliin ja haluat osaksi HiQ-perhettä, lähetä hakemuksesi meille! Voit hakea myös lähettämällä suoraan sähköpostia Tiina Laaksoselle (tiina.laaksonen@hiq.fi) Emme tarvitse viimeisen päälle viilattua CV:tä, riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs