HiQ

Digital Marketing Coordinator

Oletko markkinoinnin luova ja rohkea talentti, jolla on kertynyt jo muutama vuosi kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä?

2019

Digital Marketing Coordinator

Etsimme HiQ Finlandille uuteen positioon toimeen tarttuvaa ja ketterässä ympäristössä viihtyvää Digital Marketing Coordinaattoria.

Tulet viemään FRENDS integraatioalustamme markkinointia uudelle tasolle Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla. Työssäsi avustat myös HiQ Finlandin markkinoinnissa. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme aiempaa kokemusta IT-maailmasta.

Päätyötehtäviäsi ovat mm

 • hakukoneoptimointi ja -mainonta, some-kampanjat

 • sisällön tuottaminen (blogit, asiatekstit, referenssit, videot, jne)

 • verkkosivujen päivitys

 • tapahtumien ja webinaarien järjestäminen

 • sosiaalisen median ylläpito ja raportointi

 • markkinointimateriaalien tuottaminen ja myynnin tuki

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, organisointitaitoinen ja digitaalisesta markkinoinnista syttyvä positiivinen persoona, jolla on aktiivinen can do -asenne. Priorisointitaidot, paineen sietäminen, luovuus ja analyyttisuus ovat roolissa varmasti myös tarpeen.

Tehtävä on itsenäinen, mutta sinulla on joukko mukavia ja tärkeitä sisäisiä ja ulkoisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teet yhteistyötä. Loistavat vuorovaikutustaidot ovat meille tärkeät.

Tarjoamme

 • itsenäisen roolin, jossa sinun on mahdollisuus kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

 • mukavia ja päteviä työkavereita

 • turvallisen ja vakaan työpaikan

 • kattavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, kuntosali, hieronta, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Käytössä olevia työkaluja ovat tällä hetkellä mm. HubSpot, Zoom, Googlen markkinointituoteperhe, SoMe (mm. LinkedIn, Facebook), sisällönhallintajärjestelmänä Contentful.

FRENDS integraatioalustaamme voit tutustua lisää täältä: www.frends.com.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään kertomalla, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä organisaatioomme, sekä lähettämällä CV:si palkkapyynnön kera järjestelmäämme.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään tammi-helmikuussa.

Voit lähettää myös lyhyen videon itsestäsi osoitteeseen elina.salo@hiq.fi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen ja työ tehdään pääosin Espoon toimistollamme.

Tehtävässä vaaditaan erittäin sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkielesi tulee olemaan englanti. Ruotsi katsotaan eduksi.

Haluatko kuulla lisää? Voit olla yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää