HiQ

Frends Developer integraatioihin

Etsimme integraatioiden pariin kehittäjää, jolla on kokemusta tai mielenkiintoa frends eiPaaS-alustalla tehtävästä kehitystyöstä.

Frends Developer integraatioihin

Oletko toteuttanut frends-alustalla integraatioratkaisuja ja koet sillä kehittämisen itsellesi mielekkääksi? Tai onko sinulla mielenkiintoa ja halua oppia toteuttamaan integraatioratkaisuja frendsin avulla?

Mikäli vastaat kyllä, toivoisimme kuulevamme sinusta. Etsimme integraatioiden pariin kehittäjää, jolla on kokemusta tai mielenkiintoa frends eiPaaS-alustalla tehtävästä kehitystyöstä. Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä - emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Frends Technology -yksikössämme työskentelee lähes 100 alan ammattilaista ja integraattorimme ovat jakautuneet pientiimeihin. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

Projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaan. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä ratkaisuja isoille kuin vähän pienemmillekin asiakkaille.

Tutustu blogista integraatiokehittäjän rooliin lisää.

Meillä saat

  • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi ja päästä mukaan monipuolisiin projekteihin

  • mukavia ja päteviä työkavereita sekä tukea antavan esimiehen ja tiimin

  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

  • turvallisen ja vakaan työpaikan

  • kilpailukykyisen palkan

  • kattavat henkilöstöedut

  • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin

Lyhyesti teknologioista 

Käytämme projekteissa useimmiten omaa integraatioalustaamme frendsiä. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. API-arkkitehtuurit, API Management, GraphQL ja LINQ ovat asioita, joiden parissa pääset myös kehittymään.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle.

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita tai mailaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Note: Finnish language is required.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erikoisuutenamme on oma suomalainen, low-code hybridi-integraatioalustamme frends. Meillä pääset näkemään mielenkiintoisesta näkökulmasta modernin eiPaaS-alustan kehittymistä. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja taloja, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. Osaajiemme mielestä tärkeimpiä syitä viihtymiseen ovat teknisesti mielenkiintoiset tehtävät. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Tutustu lisää
Arkea integraatioyksikössämme
FAQ Frends integraatioyksikkö - Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
Työskentely Frends -integraatioyksikössä
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
Mikä on Frends ja millaista sillä on toteuttaa integraatioita?
Millainen on moderni, hybridi-integraatioalusta? Frendsillä voi toteuttaa kaikkea yksinkertaisista tiedonsiirroista API-rajapintoihin.
Integraatiokehittäjän työ HiQ:lla
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Tällaista on arki HiQ:n integraatiotiimeissä
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Onnellisten integraatiokonsulttien koti
HiQn integraatioyksikkö koostuu noin 60:stä asiantuntijasta. Tutustu mikä on integraatioyksikkömme hyvän hengen ”salaisuus”.
Esittelyssä Frends Operations -tiimi
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
HiQ Stage - Aalto-yliopiston integraatioita suunnittelemassa Lauri Toivanen tiiminsä kanssa
Aalto-yliopisto haluaa nopeutta ja virtaviivaisuutta vaativiin integraatioihin - Lauri tekee niistä totta HiQn integraatioalusta FRENDSin avulla tiiminsä kanssa.
HiQ Stage - Lähitaksi halusi tehdä taksin tilaamisen helpoksi. Hannu ja muu projektitiimi ottivat haasteen vastaan
Hannu Juottonen on HiQn integraatioarkkitehti, joka oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Lähitaksin Taksini-sovellusta yhdessä HiQ:n tiimin kanssa.
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää