HiQ

Kokenut Front End Developer

HiQ etsii fronttiosaajaa, jolla on kokemusta moderneista javascript-frameworkeista. Tule meille luomaan asiakkaidemme liiketoimintaa mullistavia digitaalisia palveluita.

2019

Front End -kehittäjäksi HiQlle?

HiQ etsii fronttiosaajaa, jolla on kokemusta moderneista javascript-frameworkeista. Voit olla jo kokenut kehittäjä tai muutaman vuoden ajan kokemusta kerryttänyt innokas tekijä. Työ on täysipäiväistä ja tapahtuu pääkaupunkiseudulla.

"Teknologisesti voi laajentua minne tahansa puolelle. Meillä ei ole mitään hierarkkista työskentelymallia, vaan organisaatio on pyritty pitämään mahdollisimman matalana, jotta eteneminen ja siirtyminen olisi mahdollisimman yksinkertaista." Talossa yli 5 vuotta viihtynyt Tech Leadimme Janne avaa arkea HiQ:lla.

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

  • Rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

  • Joustavat työajat ja useimmiten etätyömahdollisuuden

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • Kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, hieronta toimistolla, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

Projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaan. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä ratkaisuja isoille kuin vähän pienemmillekin asiakkaille.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi HiQn kasvutarinaa, hae pian helpon hakumme kautta.

Lupaamme sinulle helpon ja jouhevan hakuprosessin ilman raskaita testejä.

Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Voit hakea suomeksi tai englanniksi.

Tehtävässä vaaditaan kuitenkin sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kysymyksiä tehtävästä tai HiQsta voit esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Tule meille luomaan asiakkaidemme liiketoimintaa mullistavia innovatiivisia, digitaalisia palveluita.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää