HiQ

Software Developer integraatioihin

HiQ:n integraatioyksikkö etsii Software Developeria integraatioihin liittymään osaksi rentoa porukkaansa.

2019

Integraatiokehittäjäksi HiQlle?

Onko sinulla vankka kyky ajatella loogisesti ja oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia? Osaatko ohjelmointiajattelua ja ehkä jopa C#:ia? Jos olet lisäksi mukava työkaveri ja kehittymishaluinen sekä oma-aloitteinen persoona, voisit olla mitä mainioin jäsen yksikköömme.

Integraatioyksikkö ja tiimit

HiQ:n, noin 60 hengen, integraatioyksikkö koostuu neljästä itseohjautuvasta tiimistä. Jokaisessa tiimissä on niin kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä kuin projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea.

Kuuntelemme konsulttejamme ja pyrimme muokkaamaan roolia jokaiselle mieluisaksi. Tarjoamme työnkiertoa ja pyrimme ottamaan toiveet huomioon. Kannustamme myös itsensä kehittämiseen tarjoamalla erilaisia asiakkuuksia että mahdollisuuksia opiskeluun.

Viimeisimmän kyselymme mukaan integraatioyksikössä viihdyttiin erityisesti seuraavista syistä: rento ilmapiiri, hyvät työkaverit ja yhteishenki, työn joustavuus, mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen.

Teknologiat

Käytämme projekteissa useimmiten HiQ:n omaa integraatioalustaa FRENDSiä, mutta töissämme pääset tutustumaan myös Microsoftin eri teknologioihin.

Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuemme osaamisen kehittämisessä ja sen laajentamisessa sekä syventämisessä.

FRENDSiin voit tutustua lisää esimerkiksi webinaariemme avulla.

Tarjoamme

  • mahdollisuuden syventää ja laajentaa omaa osaamistasi

  • monipuolisia projekteja

  • mukavia ja päteviä työkavereita ja tukea antavan esimiehen ja tiimin

  • joustavat työajat ja useimmiten etätyömahdollisuuden

  • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • turvallisen ja vakaan työpaikan

  • kilpailukykyisen palkan

  • kattavat henkilöstöedut (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, hieronta toimistolla, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

Kiinnostuitko?

Hae helpon hakumme kautta jättämällä CVsi ja / tai LinkedIn-profiilisi. Lupaamme sinulle kevyen, jouhevan ja miellyttävän rekrytointiprosessin. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Haluatko kuulla lisää? Soita, mailaa tai viestaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Tutustu lisää
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää