HiQ

Integration Specialist - frends eiPaaS

Vastaa kymmeneen kysymykseemme ja testaa sopisitko sinä meille kehittäjäksi integraatioiden pariin.

Etsimme integraatioyksikköömme Integration Specialistia

Vastaa kymmeneen kysymykseemme ja testaa sopisitko Sinä meille kehittäjäksi integraatioiden pariin. Mikäli vastaat niihin pääosin kyllä – toivoisimme kovasti kuulevamme sinusta. Meille voit hakea matalalla kynnyksellä eli emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Kymmenen kysymystämme

1. Oletko ottanut haltuun jonkun ohjelmointikielen ja hyödyntänyt sitä työelämässä viime vuodet?

2. Onko kokemuksesi vahvemmin back end -puolella kuin frontissa ja tietokannat kiinnostavat sinua?

3. Onko sinulla korkeakoulututkinto (vai imaisiko työelämä mukaansa jo opintojen loppuvaiheessa)?

4. Osaatko tuottaa teknisen toteutuksen asiakasmäärittelyiden pohjalta?

5. Kykenetkö ajattelemaan loogisesti ja hahmotat kokonaisuuksia hyvin?

6. Nautitko erilaisten asiakkaiden teknisten haasteiden ratkomisesta ja uskallat haastaa heitä oikeaan suuntaan? Ripaus ammattiylpeyttä saisi siis löytyä.

7. Arvostatko työnantajaa, joka on joustava ja ymmärtää myös erilaisia elämäntilanteita?

8. Nautitko kulttuurista, joka on rento, avoin ja itseohjautuva?

9. Viihdytkö noin kymmenen hengen integraatioihin ja automaatioihin keskittyvässä tiimissä, jossa työpanoksellasi ja myös persoonallasi on suuri merkitys?

10. Oletko utelias, opettelet mielellään uutta ja osaat kysyä apuja, jos pää meinaa hajota ennen seinää (ehkä mieluiten jo hieman aikaisemmin)?

Tutustu blogista integraatiokehittäjän rooliin lisää.

Lyhyesti teknologioista

Käytämme projekteissa useimmiten omaa integraatioalustaamme frendsiä. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset myös oppimaan.

Tutustua frendsiin ja sillä kehittämiseen lisää blogistamme.

HiQ ja integraatioyksikkömme?

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Teboil, Helen, Turku Energia, Raisio).

Monista muista alamme yrityksistä poiketen, erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme frends, jolla on juuret jo yli 30 vuoden takaa.

Integraatioyksikkömme yli 60 alan ammattilaista ovat jakautuneet pientiimeihin. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

Mitä muuta tarjoamme

Etäily ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme. Tarjoamme myös IT-talon kattavat edut (mm. mahdollisuus kehittää omaa osaamista, esimerkiksi erilaiset oppimisalustat, sertifioinnit ja itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosali- ja lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu), kilpailukykyisen palkan sekä aidosti vahvan yhteishengen, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle. Ja ethän säikähdä - emme odota hienoja CV:tä tai hakemuskirjeitä, vaan toivomme, että olet yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit lähettää meille esim. LinkedIn-profiilisi, Githubisi, tmv.

Mitä tapahtuu tämän jälkeen? 

Olemme yhteydessä hakemukseesi liittyen ja kerromme, miten edetään. Mikäli mielenkiintomme on herännyt, kartoitamme mm. tarkemmin mitä haluaisit tehdä, mitä olet päässyt jo tekemään, missä haluaisit kehittyä ja millaista työympäristöä etsit. Kartoitamme tätä niin mailitse, teams-tapaamisen kuin myös teknisen testin tai teknisen tapaamisen avulla. Tapaamisissa pääset näkemään myös tulevia esimiehiä. Tavoitteemme on pitää prosessi sinulle niin kevyenä kuin mahdollista ja tarjota sinulle aitoa tietoa meistä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita tai mailaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Tutustu lisää
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää