HiQ

IT Support Specialist (Sovellustuki)

Tukipalvelumme kysynnän kasvaessa ja kehittyessä yhä kattavammaksi haemme Support Services -tiimiimme vahvistusta.

IT Support Specialistiksi HiQ:lle?

Tukipalvelumme kysynnän kasvaessa ja kehittyessä yhä kattavammaksi haemme tiimiimme IT Support Specialistia sovellustuen pariin.

Roolissasi työskentelet Espoon toimipisteellämme osana vajaan kymmenen hengen Support Services tiimiä tehden tiivistä yhteistyötä sovelluskehittäjien, palvelupäälliköiden ja myynnin kanssa.

Työssä käsitellään ja ratkotaan useiden eri asiakkaiden sovellustukipyyntöjä sekä ylläpidetään asiakkaiden sovellusympäristöjä. Tiimi hoitaa myös HiQ:n Service Deskiä ja varmistaa, että asiakkaiden tukipyyntöihin vastataan hyvän palvelutason mukaisesti.

Työtehtäviin kuuluvat mm.

 • asiakkaidemme liiketoimintakriittisten sovellusten ja ratkaisujen erilaiset tuki- ja ylläpitotehtävät digitaalisten järjestelmien avulla

  • häiriöselvitykset ja häiriöiden ennaltaehkäisy

  • ongelmanselvitykset

  • muutoksenhallinta, mukaan lukien sovellusasennukset, -päivitykset sekä konfigurointi

 • asiakkaiden sähköisten järjestelmien kautta tulevien palvelupyyntöjen käsittely

Tutustu työhön lisää blogistamme.

HiQ:n tukipalvelut

HiQ:n palvelut kattavat asiakkaan ohjelmistoratkaisujen koko elinkaaren. Haluamme tehdä sovellusten ylläpidosta ja jatkokehityksestä mahdollisimman vaivatonta asiakkaillemme. Huolehdimme tällä hetkellä noin 100 asiakkaan digitaalisista ratkaisuista joustavilla palvelumalleilla. Tuemme ja ylläpidämme erilaisia ratkaisuja ja sovelluksia osana HiQ:n kokonaistarjoomaa mukaan lukien integraatioratkaisut, mobiilisovellukset, verkko- ja asiointipalvelut ja räätälöidyt sovellukset.

HiQ:n tukipalveluista vastaa muun muassa Support Services -tiimimme, johon nyt etsimme lisävahvistusta. Lue tukipalveluistamme lisää ja saat kattavamman kuvan, mitä rooli pitää sisällään.

Tarjoamme

HiQ tarjoaa motivoituneelle henkilölle valmiit puitteet ja mahdollisuuden onnistua monipuolisissa työtehtävissä. Ympärillesi saat vajaan kymmenen henkilön ydintiimin sekä työtäsi tukevan esimiehen. Työyhteisönä meitä leimaa matala hierarkia ja kevyt, joustava sekä rento organisaatiokulttuuri. Työnantajana olemme turvallinen ja vakaa.

Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu).

Mitä toivomme sinulta

 • hyvät, perustaidot IT-järjestelmistä

 • tietotekniikka-alan koulutus

 • hyvät kommunikointi- ja asiakaspalvelutaidot

 • motivaatiota oppia lisää ja kehittää omaa osaamistasi

Arvostamme osaamista tai halua oppia mm. seuraavilta osa-alueilta

 • Service Desk ja ITIL-osaaminen

 • ratkaisuosaaminen: frends intregraatioalusta, Microsoft SQL Server, IIS, Java, Powershell, JBOSS, Biztalk, SharePoint

 • alustaosaaminen: Azure, Microsoft Windows Server, Active Directory, Office 365, Amazon, Mac / Linux

Tehtävässä edellytämme vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen, kokopäiväinen ja toimipisteesi on Espoon Otaniemessä HiQn tiloissa. Työajat ovat arkisin klo 8-18 välillä.

Kiinnostuitko?

Hae pian, keskustelut käynnistetään välittömästi ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Voit hakea suomeksi vaikka lomakkeemme kyseleekin tietojasi englanniksi.

Lupaamme sinulle helpon ja jouhevan hakuprosessin ilman raskaita testejä. Pääset myös tapaamaan tiimiä ja tulevaa esimiestäsi ennen kuin teet päätöksen.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Kaipaatko lisätietoa? Voit olla yhteydessä Elina Saloon, +358 45 677 4160, elina.salo@hiq.fi.

Tutustu videolta meihin lisää.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 240. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää