HiQ

Junior Integration Developer

Haluaisitko oppia toteuttamaan integraatioratkaisuja Frends eiPaaS:lla? Oletko kiinnostunut back endistä ja tietokannoista? Hae meille Junior Integration Developeriksi!

Haluaisitko oppia toteuttamaan integraatioita Frends eiPaaS:lla? Oletko kiinnostunut back endistä ja tietokannoista? Etsitkö modernia, dynaamista työyhteisöä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi? Tule meille Junior integraatiokehittäjäksi.

Me HiQ:lla suhtaudumme teknologiaan intohimoisesti ja työskentelemme lähellä digitaalisen maailman kuumimpia suuntauksia. Huipputyökaverit yhdistettynä haastaviin ja monipuolisiin projekteihin tehokkaalla alustalla, joka mahdollistaa digitalisoinnin ja prosessiautomaation - se on meidän juttumme. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Tarjoamme

  • mielenkiintoisia ja haastavia projekteja

  • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

  • turvallisen ja vakaan työpaikan

  • päteviä työkavereita, sparraavan tiimin ja tukea antavan esihenkilön

  • matalan hierarkian sekä kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin

  • joustavat työajat

  • kattavat työsuhde-edut (esim. oppimisalustat, laaja työterveyshuolto ja sairausvakuutus, lounasetu, urheilu- ja kulttuurietuus, kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli)

Frends ja integraatiotiimit

Erikoisuutemme on oma, low-code integraatioalustamme Frends, jota käytämme projekteissamme. Laajasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, jotka johtavat mielenkiintoisiin ja mielekkäisiin projekteihin ja erilaisiin tekniikoihin. Tutustu Frendsiin ja sillä kehittämiseen lisää blogistamme.

Frends Technology -yksikössämme on yli 130 asiantuntijaa, joista reilu 70 toimii pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Voit lukea lisää siitä millaista on arki integraatioyksikkömme konsulttitiimeissämme täältä ja tutustua lisää integraatiokehittäjän rooliin blogissamme.

Tutustu myös junior-integraatiokehittäjiimme Riina-Alisaan ja Petteriin, joiden tiet johtivat HiQ:lle alun perin harjoittelun kautta.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Lähetä meille hakemuksesi ja kerro lisää itsestäsi!

Muita tietoja

  • Aloitus on sovittavissa joustavasti ja myös osa-aikatyö onnistuu (min n. 3pv / vk)

  • Etätyö on mahdollista, mutta edellytämme myös viikoittaista työskentelyä Espoon toimistollamme (Tekniikantie 14).

  • Huomioithan, että rooli vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

"Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli täällä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta.”

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Tutustu lisää
Arkea integraatioyksikössämme
Elina Pasasen urapolku
Elina aloitti HiQ:lla integraatiokehittäjänä. Matka on jatkunut palvelupäälliköksi ja esihenkilöksi. Tutustu Elinan uratarinaan ja lue, miten hän päätyi IT-alalle.
FAQ Frends integraatioyksikkö - Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
Työskentely Frends -integraatioyksikössä
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
Integraatiokehittäjän työ HiQ:lla
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Trainee kehittäjämme Juuso
Juuson tie johti HiQ:lle trainee-ohjelman kautta. Tutustu blogistamme lisää Juuson uratarinaan ja lue mitä kaikkea hän on oppinut traineen aikana.
Junior kehittäjämme Riina-Alisa
Meille on tärkeää, että saamme tarjota urapolkuja uraansa aloitteleville kehittäjille ja kasvattaa näin alalle uusia osaajia. Tutustu Riina-Alisan tarinaan.
Junior kehittäjämme Petteri
Petteri aloitti HiQ:lla harjoittelun kautta. Olimme iloisia, kun saimme Petterin taloon oppimaan ja pystymme näin tarjoamaan juniorkehittäjille urapolkua.
Tällaista on arki integraatioyksikön konsulttitiimeissä
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Onnellisten integraatiokonsulttien koti
HiQ:n integraatioyksikkö koostuu yli 70 konsultista. Tutustu mikä on HiQ:n konsulttitiimien hyvän hengen ”salaisuus”.
Esittelyssä Frends Operations -tiimi
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
HiQ Stage - Aalto-yliopiston integraatioita suunnittelemassa Lauri Toivanen tiiminsä kanssa
Aalto-yliopisto haluaa nopeutta ja virtaviivaisuutta vaativiin integraatioihin - Lauri tekee niistä totta HiQn integraatioalusta Frendsin avulla tiiminsä kanssa.
HiQ Stage - Lähitaksi halusi tehdä taksin tilaamisen helpoksi. Hannu ja muu projektitiimi ottivat haasteen vastaan
Hannu Juottonen on HiQ:n integraatioarkkitehti, joka oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Lähitaksin Taksini-sovellusta yhdessä HiQ:n tiimin kanssa.
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elina Salo
Rekrytointi, Frendselina.salo@hiq.fi+358 45 677 4160