HiQ

Kehittäjätiimin esimies

Etsimme hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettua asiantuntijaa sovelluskehittäjätiimin esimieheksi

2019

Haemme valovoimaista ja asiantuntevaa digitalisaation ammattilaista sovelluskehittäjien kompetenssiesimieheksi. Tässä roolissa työskentelet digitaalisten palveluiden liiketoimintayksikön johdon alaisuudessa, asiantuntijoiden esimiehenä. Tehtävänäsi on jalostaa ja kasvattaa sovelluskehittäjien 30-henkistä tiimiä ja osaamista vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Käytännön vastuihisi sisältyy esimiestyöskentelyn lisäksi toimintakulttuurin kehittäminen, osallistuminen rekrytointiin ja liiketoimintayksikön operatiiviseen toimintaan sekä uusien teknologioiden seuraaminen, arviointi ja jalkauttaminen osaksi HiQ:n palvelutarjoomaa.

Tehtävässä onnistumista edesauttaa

  • Omakohtainen kokemus ohjelmistokehityksestä ja tiimityöskentelystä

  • Hyvät sosiaaliset taidot ja empatia

  • Innostus ja mielenkiinto trendeihin ja uusiin teknologioihin yhdistettynä realismiin markkinatalouden lainalaisuuksista

  • Aloitteellisuus ja positiivinen asenne

Näiden henkilökohtaisten menestystekijöiden lisäksi tukenasi ovat hyvä työympäristö, mukavat ja osaavat kollegat sekä kehittyvä ja positiivinen organisaatiokulttuuri.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä ja aloitetaan keskustelut. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Kysymyksiä voi esittää meilitse Tiina Laaksoselle, tiina.laaksonen@hiq.fi.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tiina Laaksonen
HR & Markkinointitiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82