HiQ

Lead Developer mobiilikehitykseen

Etsimme Android natiiviteknologioita hallitsevaa, tiimihenkistä Lead Developeria mobiilikehitysprojekteihin

2019

Haussa osaaja, jolla on kokemusta Android sovelluskehityksestä natiiviteknologioilla

Olet mahdollisesti jo toiminut vastuullisemmassa lead-roolissa tai koet sellaisen olevan hyvä seuraava askel urallasi.

Meille on tärkeintä aito kiinnostus mobiilikehitystä kohtaan, ja että ymmärrät mobiilisovelluskehityksen periaatteita.

Toivomme sinulta löytyvän ongelmanratkaisukykyä ja intoa uuden oppimiseen, sekä epäröimätöntä asennetta vastuunkantoon projektissa.

Toteutamme moderneja ratkaisuja asiakkaillemme ja projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaankin. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä sovelluksia, jotka käyttäjät haluavat avata ensiluokkaisella käyttökokemuksella.

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • Kattavat (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, hieronta toimistolla, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • Rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

"Teknologisesti voi laajentua minne tahansa puolelle. Meillä ei ole mitään hierarkkista työskentelymallia, vaan organisaatio on pyritty pitämään mahdollisimman matalana, jotta eteneminen ja siirtyminen olisi mahdollisimman yksinkertaista." Talossa yli 5 vuotta viihtynyt Tech Leadimme Janne avaa arkea HiQ:lla.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae pian helpon hakumme kautta. Haastattelut käynnistetään heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kysymyksiä voi esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää