HiQ

Mobiilikehittäjä

Etsimme Mobiilikehittäjää, jolla on kokemusta React Native -sovelluskehityksestä asiakasprojektien tai tuotteiden parissa.

2019

Mobiilikehittäjäksi HiQlle?

Toivomme, että olet vähintään vuoden parin ajan kartuttanut taitojasi mobiilikehityksen parissa ja sinulla on kokemusta mobiilimaailmasta sekä vahva kiinnostus oppia uutta. Haluat päästä mielenkiintoisten asiakasprojektien äärelle ja olet valmis uusiin haasteisiin.

Jos kuulosti tutulta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • Kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, hieronta toimistolla, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • Rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

"Teknologisesti voi laajentua minne tahansa puolelle. Meillä ei ole mitään hierarkkista työskentelymallia, vaan organisaatio on pyritty pitämään mahdollisimman matalana, jotta eteneminen ja siirtyminen olisi mahdollisimman yksinkertaista." Talossa yli 5 vuotta viihtynyt Tech Leadimme Janne avaa arkea HiQ:lla.

Toteutamme markkinoiden parhaita ratkaisuja asiakkaillemme erilaisissa projekteissa, jotka vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaankin.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae pian helpon hakumme kautta. Haastattelut käynnistetään heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Kysymyksiä voi esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää