HiQ

Sales Manager

HiQ kasvaa ja etsimmekin nyt digitaalisten palveluidemme pariin uusmyynnistä syttyvää Sales Manageria.

Sales Manager

HiQ kasvaa ja etsimmekin nyt digitaalisten palveluidemme pariin uusmyynnistä syttyvää Sales Manageria, jota motivoi tulokset, itsenäinen työskentely ja asiakasyritysten digitalisaatiohaasteiden ratkominen.

Rooli saattaisi sopia juuri sinulle, mikäli omaksut nopeasti uusia asioita ja kokonaisuuksia etkä pelkää tarttua toimeen. Vaikka rooli on hyvin itsenäinen ja edellyttää hyviä organisointitaitoja ja diginatiiviutta, ovat osaava ja dynaaminen myyntitiimimme sekä teknologia-alan huippuosaajamme aina tukenasi. Kaikkea ei siis tarvitse osata jo valmiiksi, mutta motivaation täytyy olla kohdallaan.

Mitä toivomme sinulta? 

Listamme on lyhyt ja napakka.

  • Vähintään muutaman vuoden edestä näyttöjä tuloksekkaasta, räätälöityjen ohjelmistojen uusmyyntityöstä mielellään digitaalisten ratkaisujen ja konsulttiliiketoiminnan parissa.

  • Hyvää draivia ja tekemisen meininkiä; tässä roolissa teot puhuvat enemmän kuin sanat.

  • Intohimoa teknologiaa, digitalisaatiota ja ongelmanratkaisua kohtaan - eikä rakkaudesta myyntiinkään ole haittaa.

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä voimme tarjota sinulle? 

Takaamme sinulle sopivasti vapautta ja vastuuta sekä kunnianhimoiset kollegat ja ympäristön, jossa itseohjautuvuudesta palkitaan. Karsastamme turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa, joten sitä on turha meiltä odottaa.

Palvelutarjoamamme on kattava ja referenssimme arvostettuja ja palkittuja. Pääset tekemään laadukkaita digitaalisia toteutuksia, ja voit olla ylpeä tekemästäsi työstä.

Pakettiimme kuuluvat tietysti myös kilpailukykyinen palkkaus kera bonusten sekä erittäin kattavat IT-talon edut. Etäily ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme, mutta edellytämme läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.

Takaamme myös, että juuri nyt on oikea aika hypätä kasvavaan joukkoomme. Kun tapaamme, kerromme miksi.

Jatketaanko keskustelua? 

Jos viestimme resonoi, lähetä hakemus ja vakuuta meidät helpon hakulomakkeemme kautta (suomeksi tai englanniksi). Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten älä epäröi lähettää hakemusta.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Myyntijohtajamme Pasi Anila (pasi.anila@hiq.fi) vastaa kysymyksiin mielellään. Tiistaisin klo 9-10 Pasin tavoittaa myös puhelimitse. (040 030 1400)

Voit olla yhteydessä myös HR Manager Tiina Laaksoseen, tiina.laaksonen@hiq.fi.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 2000 ja Suomessa noin 360. 

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tiina Laaksonen
HR & Recruitmenttiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82