HiQ

Back End Developer

HiQ Finland etsii pääkaupunkiseudulle kokeneita Back End Developereita liittymään osaksi projektitiimiä

2019

Oletko kokenut Back End-kehittäjä etsimässä uusia haasteita?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa ja kehittää sekä laajentaa aktiivisesti omaa osaamistasi. Projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaan ja toteutamme ratkaisuja isoille kuin vähän pienemmillekin asiakkaille.

Meille tärkeintä on aito kiinnostus sovelluskehitystä kohtaan.

Vaikkei sinulla toistaiseksi olisi kokemusta uudemmista teknologioista, meillä pääset halutessasi kehittämään osaamistasi myös uusille aluevaltauksille.

Käytämme työssämme mm. seuraavia teknologioita: Java, Java EE, Tietokannat, Sovelluspalvelimet (WebLogic yms.), Spring, Hibernate, Springboot, AWS, Azure, Docker, Microservices, Node.

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan

  • Työpaikan, jossa devaajien on hyvä olla

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

  • Joustavat työajat ja useimmiten etätyömahdollisuuden

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • Kattavat (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, hieronta toimistolla, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • Rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi HiQn kasvutarinaa, hae pian helpon hakumme kautta.

Lupaamme sinulle helpon ja jouhevan hakuprosessin ilman raskaita testejä. Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Haluatko kuulla lisää? Soita, mailaa tai viestaa Elinalle Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: tulokset, vastuu, yksinkertaisuus ja ilo ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille tekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1700 ja Suomessa noin 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää