HiQ

Technical Partner Sourcing Manager

Yhteistyökumppanuudet ovat kasvava osa liiketoimintaamme, jonka vuoksi etsimme nyt uuteen positioon Technical Partner Sourcing Manageria.

2019

Etsimme motivoituneeseen tiimiin kokenutta ja tulosorientoitunutta Technical Partner Sourcing Manageria

Rooli

Roolissa rakennat kumppanuuksia ja vastaat yhdessä kolmen hengen tiimin kanssa HiQ:n alihankintasuhteista. Toimit kumppanina HiQn liiketoiminta-alueiden projektien staffauksessa. Päätyötehtäviäsi ovat asiakastarpeiden ymmärtäminen ja niihin sopivien osaajien kontaktoiminen, tapaaminen ja validoiminen sekä sopimusneuvottelut. Tehtävässä on tärkeää kyky arvioida IT-osaajia eri osaamisten näkökulmasta sekä hallita nopea tuloksentekokyky. Tehtäviisi kuuluvat myös yhdessä muun tiimin kanssa aktiivinen kumppaniverkoston kehittäminen ja ylläpitäminen.

Tarjoamme Sinulle

 • mielenkiintoisen roolin menestyneessä ja monipuolisessa ohjelmistokonsulttitalossa sekä aitiopaikan alan uusien tuulien seuraamiseen

 • itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa sinun on mahdollisuus kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

 • mukavan tiimin ympärillesi, jolta saat sparrailuapua

 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

 • kattavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, kuntosali, hieronta, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Edellytämme Sinulta

 • kokemusta ohjelmistokonsulttitalossa työskentelystä ja sovelluskehitykseen liittyvistä teknologioista

 • kokemusta kumppaniverkoston rakentamisesta ja mahdollisesti valmiita verkostoja

 • myyntihenkisyyttä ja kaupallista ymmärrystä

 • ymmärrystä projektityöstä ja projektien staffauksesta

 • ratkaisu- ja tuloskeskeistä otetta

Persoonana toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja sinulla on vahvat sosiaaliset taidot. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä sekä yksityiskohtiin paneutumisesta.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi HiQ:n kasvutarinaa, hae pian!

Tehtävä on vakituinen, kokopäiväinen ja työ tehdään pääsääntöisesti Espoon toimipisteellämme.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitäthän hakemukseen CV:si tai / ja LinkedIn-profiilisi ja kerro, miksi sinä olisit sopiva henkilö tehtävään ja millaista kokemusta sinulla on taustallasi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ole yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi (045 677 4160).

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää