HiQ

Test Manager/Junior Test Manager

Etsimme kasvavaan joukkoomme Test Manageria tai Junior Test Manageria, jolla on intoa siirtyä testauksesta managerin saappaisiin.

HiQ:n kasvun myötä etsimme joukkoomme joko kokenutta Test Manageria tai pitkän linjan testaajaa, joka olisi valmis astumaan Test Managerin saappaisiin. Vaatimuksena tehtävään on useamman vuoden kokemus testauksen parissa. Työtehtävät määräytyvät kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Asiakasprojekteja meillä on laajalla skaalalla ja toimeksiannot vaihtelevat sekä sisällöltään, kestoltaan että toimialaltaan. Pääosin asiakkaina on kuitenkin keskisuuria ja suuria suomalaisia yrityksiä tai muita tahoja, joille teemme moderneja digitaalisia ratkaisuja.

Työnteko onnistuu myös etänä eli PK-seudulla asuminen ei ole välttämättömyys.

Työntekijälle tarjoamme innostavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, kasan henkilöstöetuja sekä tietenkin mielenkiintoisia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet sopivasi rooliin ja haluat osaksi HiQ-perhettä, lähetä hakemuksesi meille!

Voit hakea myös lähettämällä suoraan sähköpostia Tiina Laaksoselle (tiina.laaksonen@hiq.fi) Emme tarvitse viimeisen päälle viilattua CV:tä tai portfoliota, riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Henkilöstöedut

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs