HiQ

Frends Developer for integrations

Etsimme integraatioiden pariin kehittäjää, jolla on kokemusta tai mielenkiintoa frends eiPaaS-alustalla tehtävästä kehitystyöstä.

Frends Developer integraatioihin

Oletko toteuttanut frends-alustalla integraatioratkaisuja ja koet sillä kehittämisen itsellesi mielekkääksi? Tai onko sinulla mielenkiintoa ja halua oppia toteuttamaan integraatioratkaisuja frendsin avulla?

Mikäli vastaat kyllä, toivoisimme kuulevamme sinusta. Etsimme integraatioiden pariin kehittäjää, jolla on kokemusta tai mielenkiintoa frends eiPaaS-alustalla tehtävästä kehitystyöstä. Meihin voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä - emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Frends Technology -yksikössämme työskentelee lähes 100 alan ammattilaista ja integraattorimme ovat jakautuneet pientiimeihin. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

Projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaan. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä ratkaisuja isoille kuin vähän pienemmillekin asiakkaille.

Tutustu blogista integraatiokehittäjän rooliin lisää.

Meillä saat

  • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi ja päästä mukaan monipuolisiin projekteihin

  • mukavia ja päteviä työkavereita sekä tukea antavan esimiehen ja tiimin

  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

  • turvallisen ja vakaan työpaikan

  • kilpailukykyisen palkan

  • kattavat henkilöstöedut

  • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin

Lyhyesti teknologioista 

Käytämme projekteissa useimmiten omaa integraatioalustaamme frendsiä. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. API-arkkitehtuurit, API Management, GraphQL ja LINQ ovat asioita, joiden parissa pääset myös kehittymään.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle.

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita tai mailaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Note: Finnish language is required.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erikoisuutenamme on oma suomalainen, low-code hybridi-integraatioalustamme frends. Meillä pääset näkemään mielenkiintoisesta näkökulmasta modernin eiPaaS-alustan kehittymistä. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja taloja, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. Osaajiemme mielestä tärkeimpiä syitä viihtymiseen ovat teknisesti mielenkiintoiset tehtävät. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Read more
Blogs
FAQ Frends Technology - Frequently Asked Questions (Finnish)
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
How is it like to work in Frends integration business unit? (Finnish)
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
What is Frends and how it is like to develop integrations with it?
What is modern hybrid integration platform like? With Frends one can implement everything from simple file transfers to API management.
Integration Developers job at HiQ (finnish)
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Everyday life in HiQ's integration teams (Finnish)
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Home of happy integration consultants (Finnish)
HiQn integraatioyksikkö koostuu noin 60:stä asiantuntijasta. Tutustu mikä on integraatioyksikkömme hyvän hengen ”salaisuus”.
Get to know Frends Operations team (Finnish)
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
HiQ Stage - Lauri Toivanen designs integrations for Aalto University with the team
Aalto University wants speed and streamlining to advanced integrations - Lauri makes them true with HiQ's integration platform FRENDS and his team.
HiQ Stage - Lähitaksi needed simplicity to their ordering system – Hannu and the project team rose to the occasion
Meet Hannu Juottonen, the integration architect responsible for the design and implementation of integrations and API-interfaces used by Lähtitaksi’s new “Taksini” app.
Contact

Contact for more information