HiQ

Fullstack Developer

Kiinnostavatko tekniset haasteet ja työskentely yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden parissa? Tule fullstack-kehittäjäksi HiQ:lle!

Tule Fullstack-kehittäjäksi HiQ:lle

Haemme asiantuntevaa ja kokenutta sovelluskehityksen ammattilaista. Uraltasi löytyy työvuosia, koodausta, palveluiden ja ympäristön konfigurointeja sekä loppuun saatettuja projekteja. Tunnistat nopeasti kulloistakin tarvetta parhaiten palvelevan tasapainon elegantin, toimivan ja opettavaisen ratkaisun välimaastosta.

HiQ:lla tulet työskentelemään joko osana omia tai asiakkaan tiimejämme. Useimmiten työt liittyvät selain- tai mobiilipohjaisten palveluiden kehittämiseen. Mausteina erilaisia valmisratkaisuita, IOT-laitteita, datan prosessointia ja visualisointia sekä vuorovaikutteisuutta. Senioriroolissasi sinulle tarjotaan ratkottavaksi isoja ja pieniä ongelmia. Pääsääntöisesti työskentelet tiiviisti designereiden ja muiden kehittäjien kanssa osana isompaa tiimiä.

Tehtävässä onnistumista edesauttaa

  • Pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä ja tiimityöskentelystä

  • Hyvät sosiaaliset taidot, kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja kyky sovittaa ristiriitaisetkin tarpeet hyväksi kompromissiksi

  • Innostus ja mielenkiinto trendeihin ja uusiin teknologioihin yhdistettynä maanläheiseen realismiin teknologian lainalaisuuksia kohtaan

  • Aloitteellisuus ja positiivinen asenne

Meiltä saat arkipäiviisi hyvän työympäristön mukavilla ja osaavilla kollegoilla sekä positiivisen ja kehittyvän organisaatiokulttuurin. Kattavat työsuhde-etumme tukevat arjen ja vapaa-ajan yhteensovittamista sekä tarjoavat mahdollisuuden kehittyä osaajana.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä lähettämällä hakemuksesi meille tai olemalla suoraan yhteydessä Elina Saloon (elina.salo@hiq.fi).

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa muutaman vahvan ohjelmointikielen lisäksi.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Contact

Contact for more information