HiQ

HiQ cares about work life with children (Finnish) (2)

Perheellisten arjen helpottaminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja nykyaikaista yrityskulttuuria.

HiQ:lla huomioidaan lapsiperheet

Väittäisin työn ja lapsiperhearjen yhdistämisen olevan monille rankkaa. Sen vuoksi me HiQ:lla haluamme tukea perheellisiä eri tavoin.

Joustavuutta arkeen

Tarjoamme joustavat työajat ja etämahdollisuuden projektista riippuen. Tämä helpottaa kummasti lapsiperhearjen pyöritystä. Myös osa-aikatyöt ja muut järjestelyt mahdollistetaan elämäntilanteen mukaan.

Käytössämme on myös sairaan lapsen hoitopalvelu. Jos lapsi sairastuu, työntekijämme voi tilata hoitajan kotiin ja tehdä töitä etänä tai toimistolla. Vuodessa on myös useita viikkoja kun päiväkodit ja koulut ovat kiinni, mikä aiheuttaa uuden haasteen perheille. Tällaisina viikkoina tilaamme hoitajat toimistolle helpottamaan työntekijöidemme arkea.

"Lastenhoitopalvelu on toiminut erinomaisesti ja mielestäni tämä on firmalta iso etu. Kun kolmevuotiaalle lapselleni nousi illalla lämpö, tilasin hoitajan aamuksi kotiin. Päätin jäädä työskentelemään etänä varmistaakseni, että kaikki sujuu kotona hyvin. Päivän aikana sain tehtyä hyvin töitä ja lapsikin oli innoissaan kun hän sai hoitotätiltä kaiken huomion", kertoo lastenhoitopalvelua testannut työntekijämme Antti.

Arjen keskellä yhdessä tekemistä

Arjen keskellä haluamme myös mahdollistaa yhdessä tekemisen - perheen ja HiQlaisten kesken. Järjestämme keväisin yhteisen niin kutsutun Tilinpäätöslounaan. Sinne ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Tapahtuma on viikonloppuna, mukavassa miljöössä ja ohjelma on suunnattu pääosin lapsille. Tämä on kiitoksemme koko perheelle, että saamme 'varastaa' työntekijän aikaa HiQ:lle. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu ja onnistunut - jatkamme siis pitkää perinnettämme.

Järjestämme lisäksi muita yhteisiä perhetapahtumia vuoden aikana. Syksyllä vietimme koko perheen puuhapäivää Vihdin SuperParkissa. Mukaan ilmoittautui heti yli 100 perhettä. Tämä kertoo meille sen, että tilausta tällaiselle yhdessä vietetylle ajalle on ja vastaavia tapahtumia on luvassa jatkossakin.

Kansallinen Lapsi mukaan töihin -päivä kuuluu myös kalenteriimme. Pienistä ihmisistä on jännää nähdä, missä ne isien ja äitien päivät kuluvat.

Kenties nämä pienet, tulevaisuuden työntekijät pääsevät joskus osaksi joustavaa ja perhekeskeistä työkulttuuria, jossa ihmisten arjen helpottaminen on osa työhyvinvoinnista huolehtimista. Näin ainakin me toivomme!

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi HiQ:ta?

Voit olla suoraan yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi. Katso myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Find out more
Blogs about our work and life
Integration developer's work at Frends
The work of an integration developer is not as well known. We asked our integration developers what their work involves.
Software Developer role at HiQ (Finnish)
Oletko miettinyt, millaista on työskennellä HiQ:lla kehittäjänä? Kokenut sovelluskehittäjämme Timo kertoo työviikostaan.
Junior-Frendzie career story
Check out our Junior-Frendzie´s career story and read what she thinks is the best thing about HiQ and Frends.
Working as a Service Manager at HiQ
What does a service manager do, and what's best about it? We asked, our service managers told.
Test Manager role in HiQ (Finnish)
Mitä Test Managerin työhön kuuluu? Kysyimme kokeneelta testipäälliköltämme hänen arjestaan. Tutustu blogista rooliin lisää.
How it´s like to work with Frends?
The most valued things in our employee satisfaction surveys are fun colleagues, the intense feeling of togetherness within a non-changing team, and work flexibility.
FAQ - Frequently Asked Questions
In this blog, you will find answers to many common questions that our applicants often ask us.
Explore everyday life in the Frends Operations team
Want to see what an average day working on the Frends Operations team is like and what types of tasks it involves? Read the blog below to find out.
Everyday life in integration unit's consultant teams
One of the main reasons for our integrators' enjoyment are the interesting and suitably challenging tasks they get to do.
Home of happy integration consultants
HiQ's integration unit consists of around 70 consultants. Find out the "secret" of the great spirit of HiQ's consultancy teams.
A lazy engineer is actually a good engineer (Finnish)
Yksinkertaisuuteen panostaminen auttaa keskittymään oleelliseen
How to combine work and competitive sports (Finnish)
HiQn Sales Manager Stefan Sirkiä kertoo, kuinka hän on onnistunut yhdistämään kilpaurheilun ja työelämän.
Arctic Challenge (Finnish)
HiQ in Lapland, all athletic and everything. Sports plays a major role in everyday life of sporty HiQers.
Contact

Contact for more information

Tiina Laaksonen
HR & Recruitmenttiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82