HiQ

Software Developer for integrations

Vastaa kymmeneen kysymykseemme ja testaa sopisitko sinä meille Software Developer -rooliin integraatioiden pariin.

Etsimme integraatiotiimeihimme Integration Specialistia

Vastaa kymmeneen kysymykseemme ja testaa sopisitko Sinä meille Software Developer -rooliin integraatioiden pariin. Mikäli vastaat niihin pääosin kyllä – toivoisimme kovasti kuulevamme sinusta. Meille voit hakea matalalla kynnyksellä eli emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Kymmenen kysymystämme

1. Oletko ottanut haltuun jonkun ohjelmointikielen ja hyödyntänyt sitä työelämässä viime vuodet?

2. Onko kokemuksesi vahvemmin back end -puolella kuin frontissa ja tietokannat kiinnostavat sinua?

3. Onko sinulla korkeakoulututkinto (vai imaisiko työelämä mukaansa jo opintojen loppuvaiheessa)?

4. Osaatko tuottaa teknisen toteutuksen asiakasmäärittelyiden pohjalta?

5. Kykenetkö ajattelemaan loogisesti ja hahmotat kokonaisuuksia hyvin?

6. Nautitko erilaisten asiakkaiden teknisten haasteiden ratkomisesta ja uskallat haastaa heitä oikeaan suuntaan? Ripaus ammattiylpeyttä saisi siis löytyä.

7. Arvostatko työnantajaa, joka on joustava ja ymmärtää myös erilaisia elämäntilanteita?

8. Nautitko kulttuurista, joka on rento, avoin ja itseohjautuva?

9. Viihdytkö noin kymmenen hengen integraatioihin ja automaatioihin keskittyvässä tiimissä, jossa työpanoksellasi ja myös persoonallasi on suuri merkitys?

10. Oletko utelias, opettelet mielellään uutta ja osaat kysyä apuja, jos pää meinaa hajota ennen seinää (ehkä mieluiten jo hieman aikaisemmin)?

Tutustu blogista integraatiokehittäjän rooliin lisää.

Lyhyesti teknologioista

Monista muista alamme yrityksistä poiketen, erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta, jolla on juuret jo 30 vuoden takaa. Tuote ei siis ole lapsen kengissä eikä toki 90-luvun hengessäkään – tuotetta on kehitetty ja kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Tutustu frendsiin ja sillä kehittämiseen lisää blogistamme. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset myös oppimaan.

HiQ ja integraatiotiimit?

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Teboil, Helen, Turku Energia, Raisio).

Frends Technology -yksikössämme on yli 100 asiantuntijaa, joista reilu 60 toimii pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle. Emme odota hienoja CV:tä tai hakemuskirjeitä, vaan toivomme, että olet yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit lähettää meille esim. LinkedIn-profiilisi, Githubisi, tmv.

Mitä tapahtuu tämän jälkeen?  Olemme yhteydessä hakemukseesi liittyen ja kerromme, miten edetään. Mikäli mielenkiintomme on herännyt, kartoitamme mm. tarkemmin mitä haluaisit tehdä, mitä olet päässyt jo tekemään, missä haluaisit kehittyä ja millaista työympäristöä etsit. Kartoitamme tätä niin mailitse, teams-tapaamisen kuin myös teknisen testin tai teknisen tapaamisen avulla. Tapaamisissa pääset näkemään myös tulevia esimiehiä. Tavoitteemme on pitää prosessi sinulle niin kevyenä kuin mahdollista ja tarjota sinulle aitoa tietoa meistä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita tai mailaa Elina Salolle, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erikoisuutenamme on oma suomalainen, low-code hybridi-integraatioalustamme Frends. Meillä pääset näkemään mielenkiintoisesta näkökulmasta modernin eiPaaS-alustan kehittymistä. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja taloja, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. Osaajiemme mielestä tärkeimpiä syitä viihtymiseen ovat teknisesti mielenkiintoiset tehtävät. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Find out more
Blogs
FAQ Frends Technology - Frequently Asked Questions (Finnish)
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
How is it like to work in Frends integration business unit? (Finnish)
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
What is Frends and how it is like to develop integrations with it?
What is modern hybrid integration platform like? With Frends one can implement everything from simple file transfers to API management.
Integration Developers job at HiQ (finnish)
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Everyday life in HiQ's integration unit's consultant teams (Finnish)
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Home of happy integration consultants (Finnish)
About 60 consultants work in HiQ's integration unit. Find out what is the “secret” of the good spirit of HiQ’s integration consulting teams. (Finnish)
Get to know Frends Operations team (Finnish)
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
HiQ Stage - Lauri Toivanen designs integrations for Aalto University with the team
Aalto University wants speed and streamlining to advanced integrations - Lauri makes them true with HiQ's integration platform FRENDS and his team.
HiQ Stage - Lähitaksi needed simplicity to their ordering system – Hannu and the project team rose to the occasion
Meet Hannu Juottonen, the integration architect responsible for the design and implementation of integrations and API-interfaces used by Lähtitaksi’s new “Taksini” app.
Contact

Contact for more information