HiQ

Kokenut Front End Developer

HiQ etsii Front End -kehittäjää, jolla on kokemusta moderneista javascript-frameworkeista.

Etsimme Front End -kehittäjää, jolla on kokemusta moderneista javascript-frameworkeista. Voit olla jo kokenut kehittäjä tai muutaman vuoden ajan työkokemusta kerryttänyt, motivoitunut tekijä. Mikäli sinulla on myös kokemusta React Nativesta tai TypeScriptistä, emme pistä pahaksemme.

"Teknologisesti voi laajentua minne tahansa puolelle. Meillä ei ole mitään hierarkkista työskentelymallia, vaan organisaatio on pyritty pitämään mahdollisimman matalana, jotta eteneminen ja siirtyminen olisi mahdollisimman yksinkertaista." Tech Leadimme avaa arkea HiQ:lla.

Roolista ja arjestamme voit lukea lisää esimerkiksi blogistamme.

Tarjoamme sinulle

 • kilpailukykyisen palkan

 • teknisesti kiehtovia haasteita

 • vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

 • rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

 • joustavat työajat

 • matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

 • turvallisen ja vakaan työpaikan

 • kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, neljä itsensä kehittämispäivää vuodessa, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosalietu, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

Toteutamme moderneja ratkaisuja asiakkaillemme ja projektimme vaihtelevat niin sisällöltään kuin kestoltaankin. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä ratkaisuja isoille kuin vähän pienemmillekin asiakkaille. Ohessa muutamia esimerkkejä:

 • St1: Kanta-asiakkuus mobiilisti

 • Lähitaksi: HiQ:n Lähitaksille kehittämä sovellus helpottaa taksimatkustamista

 • OmaSATO helpottaa asukkaan arkea keräämällä asumiseen liittyvät tiedot yhteen paikkaan

Uuden luomisen lisäksi jatkokehitämme ja ylläpidämme myös asiakkaidemme digitaalisia palveluita DevOps-hengessä sisäisessä digitiimissämme.

Toivomme, että kiinnostus ja halu ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja liiketoimintaa ovat luonnollinen osa tapaasi tehdä töitä. Laatu on sinulle itsestäänselvyys ja pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia. Odotamme, että sinulla on silmää käytettävyydelle ja ratkaisuiden ulkoasulle sekä mielenkiintoa trendeihin ja uusiin teknologioihin yhdistettynä maanläheiseen realismiin teknologian lainalaisuuksia kohtaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä lähettämällä hakemuksesi meille tai olemalla suoraan yhteydessä Elina Saloon (elina.salo@hiq.fi). Voit hakea suomeksi tai englanniksi.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Työ on kokoaikainen ja tapahtuu pääkaupunkiseudulla.

Kysymyksiä voi esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq,fi, 045 677 4160.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Note: Finnish language is required.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 250. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Tutustu lisää
Contact

Contact for more information