HiQ

Koodaava Integraatioarkkitehti

Etsimme koodaavaa Integraatioarkkitehtia, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Integraatioarkkitehdiksi HiQ:lle?

Etsimme rentoon ja osaavaan integraatioyksikköömme koodaavaa Integraatioarkkitehtia, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Mikäli toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja haluat olla mukana luomassa luottamuksellista ja avointa työyhteisöä haasteellisten projektien parissa, kuulisimme sinusta mielellään. Meille voit hakea matalalla kynnyksellä eli emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Toivomme sinulta löytyvän

 • Kokemusta relaatiotietokantojen työstämisestä SQL:llä

 • Kokemusta järjestelmäintegraatioista ja ainakin yhdestä integraatioalustasta

 • Kykyä suunnitella suurempia kokonaisuuksia kuten relaatiotietokantoja tai integraatioarkkitehtuureja

 • Kykyä kommunikoida asiakkaan kanssa

 • .NET/C#-ohjelmointitaustaa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • mielenkiintoisia projekteja, joissa hyödynnetään muun muassa HiQ:n omaa integraatioalusta frendsiä

 • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

 • joustavat työajat, etänäkin hommat hoituu

 • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

 • turvallisen ja vakaan työpaikan

 • kattavat työsuhde-edut

 • päteviä työkavereita ja tukea antavan esimiehen ja tiimin

 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin

HiQ ja integraatioyksikkömme?

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Teboil, Helen, Turku Energia, Raisio).

Monista muista alamme yrityksistä poiketen, erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme frends, jolla on juuret jo yli 30 vuoden takaa.

Integraatioyksikkömme yli 60 alan ammattilaista ovat jakautuneet pientiimeihin. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

Etäily ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme. Tarjoamme myös IT-talon kattavat edut (mm. mahdollisuus kehittää omaa osaamista, esimerkiksi erilaiset oppimisalustat, sertifioinnit ja itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosali- ja lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu), kilpailukykyisen palkan sekä aidosti vahvan yhteishengen, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle. Ja ethän säikähdä - emme odota hienoja CV:tä tai hakemuskirjeitä, vaan toivomme, että olet yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit lähettää meille esim. LinkedIn-profiilisi.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu myös etänä eli PK-seudulla asuminen ei ole välttämättömyys.

Mitä tapahtuu tämän jälkeen? 

Olemme yhteydessä hakemukseesi liittyen ja kerromme, miten edetään. Mikäli mielenkiintomme on herännyt, kartoitamme mm. tarkemmin mitä haluaisit tehdä, mitä olet päässyt jo tekemään, missä haluaisit kehittyä ja millaista työympäristöä etsit. Kartoitamme tätä niin mailitse, teams-tapaamisen kuin myös teknisen testin tai teknisen tapaamisen avulla. Tapaamisissa pääset näkemään myös tulevia esimiehiä. Tavoitteemme on pitää prosessi sinulle niin kevyenä kuin mahdollista ja tarjota sinulle aitoa tietoa meistä.

Haluatko kuulla lisää? Voit olla yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Find out more
Contact

Contact for more information