HiQ

Integration Architect

Etsimme koodaavaa Integraatioarkkitehtia, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Integraatioarkkitehdiksi HiQ:lle?

Etsimme rentoon ja osaavaan integraatiotiimiimme koodaavaa Integraatioarkkitehtia, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Mikäli toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja haluat olla mukana luomassa luottamuksellista ja avointa työyhteisöä haasteellisten projektien parissa, kuulisimme sinusta mielellään. Meille voit hakea matalalla kynnyksellä eli emme odota hienoja CV:tä tai hakukirjeitä.

Toivomme sinulta löytyvän

 • Kokemusta relaatiotietokantojen työstämisestä SQL:llä

 • Kokemusta järjestelmäintegraatioista ja ainakin yhdestä integraatioalustasta

 • Kykyä suunnitella suurempia kokonaisuuksia kuten relaatiotietokantoja tai integraatioarkkitehtuureja

 • Kykyä kommunikoida asiakkaan kanssa

 • .NET/C#-ohjelmointitaustaa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • mielenkiintoisia projekteja, joissa hyödynnetään muun muassa HiQ:n omaa integraatioalusta frendsiä

 • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

 • joustavat työajat, etänäkin hommat hoituu

 • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

 • turvallisen ja vakaan työpaikan

 • kattavat työsuhde-edut

 • päteviä työkavereita ja tukea antavan esimiehen ja tiimin

 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin

HiQ ja integraatiotiimimme?

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Teboil, Helen, Turku Energia, Raisio). Frends Technology -yksikössämme on yli 100 asiantuntijaa, joista reilu 60 toimii pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi. Etäily ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme. Tarjoamme myös IT-talon kattavat edut (mm. mahdollisuus kehittää omaa osaamista, esimerkiksi erilaiset oppimisalustat, sertifioinnit ja itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, kuntosali- ja lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu), kilpailukykyisen palkan sekä aidosti vahvan yhteishengen, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit lähettää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi tai laittaa mailia suoraan Elina Salolle. Ja ethän säikähdä - emme odota hienoja CV:tä tai hakemuskirjeitä, vaan toivomme, että olet yhteydessä matalalla kynnyksellä. Voit lähettää meille esim. LinkedIn-profiilisi.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu myös etänä eli PK-seudulla asuminen ei ole välttämättömyys.

Mitä tapahtuu tämän jälkeen? 

Olemme yhteydessä hakemukseesi liittyen ja kerromme, miten edetään. Mikäli mielenkiintomme on herännyt, kartoitamme mm. tarkemmin mitä haluaisit tehdä, mitä olet päässyt jo tekemään, missä haluaisit kehittyä ja millaista työympäristöä etsit. Kartoitamme tätä niin mailitse, teams-tapaamisen kuin myös teknisen testin tai teknisen tapaamisen avulla. Tapaamisissa pääset näkemään myös tulevia esimiehiä. Tavoitteemme on pitää prosessi sinulle niin kevyenä kuin mahdollista ja tarjota sinulle aitoa tietoa meistä.

Haluatko kuulla lisää? Voit olla yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi, 045 677 4160.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erikoisuutenamme on oma suomalainen, low-code hybridi-integraatioalustamme Frends. Meillä pääset näkemään mielenkiintoisesta näkökulmasta modernin eiPaaS-alustan kehittymistä. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja taloja, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. Osaajiemme mielestä tärkeimpiä syitä viihtymiseen ovat teknisesti mielenkiintoiset tehtävät. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Find out more
Blogs
FAQ Frends Technology - Frequently Asked Questions (Finnish)
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
How is it like to work in Frends integration business unit? (Finnish)
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
What is Frends and how it is like to develop integrations with it?
What is modern hybrid integration platform like? With Frends one can implement everything from simple file transfers to API management.
Integration Developers job at HiQ (finnish)
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Everyday life in HiQ's integration unit's consultant teams (Finnish)
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Home of happy integration consultants (Finnish)
About 60 consultants work in HiQ's integration unit. Find out what is the “secret” of the good spirit of HiQ’s integration consulting teams. (Finnish)
Get to know Frends Operations team (Finnish)
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
HiQ Stage - Lauri Toivanen designs integrations for Aalto University with the team
Aalto University wants speed and streamlining to advanced integrations - Lauri makes them true with HiQ's integration platform FRENDS and his team.
HiQ Stage - Lähitaksi needed simplicity to their ordering system – Hannu and the project team rose to the occasion
Meet Hannu Juottonen, the integration architect responsible for the design and implementation of integrations and API-interfaces used by Lähtitaksi’s new “Taksini” app.
Contact

Contact for more information