HiQ

Mobiilikehittäjä DevOps-tiimiin

Toivomme, että mobiilikehittäminen on sinulle tuttua vähintään vuoden ajalta ja sinulla on muutama referenssi, joilla voit esitellä taitojasi.

2019

Mobiilikehittäjäksi HiQn DevOps-tiimiin?

Toivomme, että mobiilikehittäminen on sinulle tuttua vähintään vuoden ajalta ja sinulla on muutama referenssi, joilla voit esitellä React Native- tai natiivimobiilikehittäjän taitojasi. Olet kiinnostunut mobiilimaailmasta sekä uuden oppimisesta.

Haluat päästä osaksi moniammatillista DevOps-tiimiä ketterässä ympäristössä vastaten useamman asiakkaan palveluiden toimivuudesta ja ylläpidosta.

Nautit vaihtelevista tehtävistä ja työn rytmistä. Haluat pysyä ajan tasalla nopeasti muuttuvassa teknisessä kentässä ja tarjota parhaita ratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin.

Mikäli sinulla on kokemusta mobiilikehittämisestä ja haluaisit myös laajentaa osaamistasi web-kehityksen pariin, tarjoamme tähänkin mahdollisuuden.

Jos kuulosti tutulta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme Sinulle

  • Huippuluokan mobiilitekemistä, prosesseja ja välineitä

  • Kilpailukykyisen palkan

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Vastuuta ja tilaa kehittyä ja laajentaa osaamistaan

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

  • Kattavat työsuhde-edut (mm. erilaiset oppimisalustat, laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, kuntosali, hieronta, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • Rennon tiimin ja organisaatiokulttuurin

"Teknologisesti voi laajentua minne tahansa puolelle. Meillä ei ole mitään hierarkkista työskentelymallia, vaan organisaatio on pyritty pitämään mahdollisimman matalana, jotta eteneminen ja siirtyminen olisi mahdollisimman yksinkertaista." Talossa yli 5 vuotta viihtynyt Tech Leadimme Janne avaa arkea HiQ:lla.

Meihin ja töihimme voit tutustua myös videoidemme kautta.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae pian helpon hakumme kautta. Lupaamme sinulle jouhevan hakuprosessin.

Tapaamiset käynnistetään heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Kysymyksiä voi esittää Elina Salolle, elina.salo@hiq,fi, 045 677 4160.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Contact for more information