HiQ

Sales Manager – Digital Services

HiQ kasvaa voimakkaasti ja haemme digitaalisten palveluidemme pariin Sales Manageria, jonka motivaation lähteinä ovat tulokset ja tuloksen tekemisen vapaus.

HiQ kasvaa voimakkaasti ja haemme digitaalisten palveluidemme pariin vahvalla uusmyyntifokuksella Sales Manageria, jonka motivaation lähteinä ovat tulokset, tuloksen tekemisen vapaus sekä vahva palo ratkaista asiakkaiden digitalisaatiohaasteita.

Menestyksen avaimet löytyvät taidoistasi omaksua nopeasti uusia asioita ja kokonaisuuksia sekä tarttua toimeen. Tulitukea sinulle tarjoavat osaava ja dynaaminen myyntitiimimme sekä tekniset huippuosaajamme.

Mitä me sinulta edellytämme?

Listamme on lyhyt ja napakka. Odotamme näyttöjä tuloksekkaasta uusmyyntityöstä digitaalisten ratkaisujen parissa. Draivia ja tekemisen meininkiä. Tekoja enemmän kuin suuria puheita. Intohimoa teknologiaa kohtaan ja halua auttaa asiakkaita digitalisaatiossa. Kulttuurimme vierastaa byrokratiaa ja hierarkiaa, joten ethän tuo sitä mukanasi.

Mitä me takaamme sinulle?

Mikäli lunastat myyntipuheet itsestäsi, takaamme sinulle vapautta ja vastuuta sekä vahvaa tekemisen meininkiä, jossa itseohjautuvuudesta palkitaan.

Palvelutarjoamamme on kattava ja referenssimme arvostettuja ja palkittuja. Pääset laadukkaaseen tekemiseen kiinni, josta voit olla aidosti ylpeä.

Takaamme myös, että nyt on oikea aika hypätä kasvavaan joukkoomme. Kun tapaamme, kerromme miksi.

Pakettiimme kuuluvat myös kilpailukykyinen palkkaus kera bonusten sekä erittäin kattavat IT-talon edut. Etäily ja joustavat työajat ovat arkipäiväämme, mutta edellytämme läsnäoloa pääkaupunkiseudulla.

Jatketaanko keskustelua?

Jos viestimme resonoi, lähetä hakemus ja vakuuta meidät 10.2. mennessä helpon hakulomakkeemme kautta (suomeksi tai englanniksi).

Jäikö jokin askarruttamaan?

Tuleva esimiehesi Mika Huovinen (040 5038725) vastaa kysymyksiin mielellään torstaina 4.2. klo 9-10 ja perjantaina 5.2. klo 9-10.

Voit olla yhteydessä myös Tiina Laaksoseen, tiina.laaksonen@hiq.fi.

Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Pohjoismaissa jo 1500 ja Suomessa noin 250.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Contact

Contact for more information

Tiina Laaksonen
HR & Marketingtiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82