HiQ

Senior Backend Developer | 57-69K

Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme.

Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme 

 • Teemme työtä, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei pyörisi.

 • Töitä tehdään omissa Frends-tiimeissä - opit tuntemaan kollegasi, tiimihenki on vahva ja saat tekniset asiantuntijat ympärillesi.

 • Kehitystyö onnistuu joustavasti ja saat myös itse päättää, mistä päin Suomea työsi teet.

 • Meillä on oma, kehittyvä integraatioalusta Frends - tuotekehitystiimi on vieressä ja vastaa kun kysyt.

 • Olemme vakaa, järkevästi kasvava ja moderni integraatiotalo - pääset kehittymään turvallisessa ympäristössä.

 • Laajasta asiakaskunnastamme löydät kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, jotka johtavat mielenkiintoisiin ja mielekkäisiin projekteihin ja erilaisiin tekniikoihin (mm. Aalto Yliopisto, Lähitaksi, St1).

"Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli meillä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta. Täällä näkee myös hyvin mielenkiintoisesta näkökulmasta oman integraatioalustamme kehittymistä.” -Jura, Integration Developer.

Integraatiokehittäjän rooliin voit tutusta lisää blogistamme.

Tarjoamme

 • kilpailukykyisen palkan 57-69K riippuen kokemuksestasi

 • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi

 • mielenkiintoisia projekteja, joissa hyödynnetään muun muassa omaa integraatioalustaamme Frendsiä

 • joustavat työajat ja lokaation, etänäkin hommat hoituu

 • työnantajan joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa (mm. lapsiperheet)

 • turvallisen ja vakaan työpaikan

 • tukea antavan esihenkilön ja oman tiimin

 • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

 • kattavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, koulutusmahdollisuuksia, sertejä, lounasetu, virikesetelit, kulttuuri- ja liikuntakerho, kuntosali, hieronta, sairaan lapsen hoitopalvelu)

Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends on pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja työssä menestymiseen ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset myös oppimaan.

Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopisto, Lähitaksi, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arjestamme voit myös lukea lisää täältä. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit olla meihin näppärästi ja nopeasti yhteydessä ilman CV:tä ja tarkennellaan yhdessä lisää. Jätä yhteystietosi meille hakulinkin kautta (esim. LinkedIn-profiilin avulla) tai lähetä mailiosoitteesi meille tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kaipaatko lisätietoja ja haluat jutella lisää? Olethan yhteydessä suoraan Ainoon, aino.pulkkanen@frends.com, +358 50 5341270.

Rekrytointiprosessimme on nopea, avoin ja informatiivinen. Voit lukea prosessistamme lisää täältä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu ympäri Suomea. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita?

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.

 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.

 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.

 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.

 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

 • Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Tutustu lisää
Blogs
Elina Pasanen's career path
Elina started at HiQ as an integration developer. Journey has continued as a service manager and supervisor. Read her career story and how she ended up in the IT sector.
FAQ - Frequently Asked Questions
In this blog, you will find answers to many common questions that our applicants often ask us.
How it´s like to work with Frends?
The most valued things in our employee satisfaction surveys are fun colleagues, the intense feeling of togetherness within a non-changing team, and work flexibility.
Integration developer's work at Frends
The work of an integration developer is not as well known. We asked our integration developers what their work involves.
Trainee developer Juuso
Juuso, an integration developer at HiQ, originally came to the company through a trainee program. Read more about Juuso's career story.
Junior Developer Petteri
Petteri started at HiQ through an internship. We were delighted to have Petteri with us and enabling us to provide junior developers career paths.
Everyday life in integration unit's consultant teams
One of the main reasons for our integrators' enjoyment are the interesting and suitably challenging tasks they get to do.
Home of happy integration consultants
HiQ's integration unit consists of around 70 consultants. Find out the "secret" of the great spirit of HiQ's consultancy teams.
Explore everyday life in the Frends Operations team
Want to see what an average day working on the Frends Operations team is like and what types of tasks it involves? Read the blog below to find out.
HiQ Stage - Lauri Toivanen designs integrations for Aalto University with the team
Aalto University wants speed and streamlining to advanced integrations - Lauri makes them true with HiQ's integration platform Frends and his team.
HiQ Stage - Lähitaksi needed simplicity to their ordering system – Hannu and the project team rose to the occasion
Meet Hannu Juottonen, the integration architect responsible for the design and implementation of integrations and API-interfaces used by Lähtitaksi’s new “Taksini” app.
Contact

Contact for more information

Elina Salo
Recruitment, Frendselina.salo@hiq.fi+358 45 677 4160