HiQ

Senior Full Stack Developer (R&D) - Frends eiPaaS

Integraatioalustamme Frends kasvaa voimakkaasti. Kasvun myötä vahvistamme alustan tuotekehitystiimiä ja etsimme uuteen rooliin Senior Full Stack Developeria.

Senior Full Stack Developer (R&D) - Frends eiPaaS

Oma, moderni integraatioalustamme Frends kasvaa voimakkaasti niin Suomessa, kuin muualla Euroopassa. Kasvumme myötä vahvistamme alustan tuotekehitystiimiä ja etsimme uuteen rooliin Senior Full Stack Developeria.

Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta, jolla on juuret jo 30 vuoden takaa. Tuote ei siis ole lapsen kengissä eikä toki 90-luvun hengessäkään – tuotetta on kehitetty ja kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita.

Etsimme nyt kokenutta kehittäjää, jolle taustajärjestelmien kehittäminen on tuttua puuhaa. Sen lisäksi voit toimia full stackina käyttöliittymän parissa tarpeen tullen.

Roolissasi vaikutat tuotteen tulevaisuuteen ja käytettyihin teknologioihin oman kokemuksesi ja mielipiteiden pohjalta. Pääset käyttämään uusimpia .NET, Azure ja web -teknologioita.

Noin kuuden hengen tiimissä on hyvin rento ja avoin yhdessä tekemisen ilmapiiri, missä kaikki saavat äänensä kuuluviin. Toivomme, että kaikki tuovat mielipiteensä rohkeasti esille ja asioita sparraillaan yhdessä.

Toivomme, että olet kokenut .NET teknologioiden kanssa. Lisäksi olet tiedonhaluinen, kehittymistahtoinen sekä kiinnostunut oppimaan jatkuvasti uusia asioita ja perillä alamme uusista tuulista.

Listaamme tärkeimmät teknologiat tuotteen ja roolisi kannalta. Kaikkien ei tarvitse olla valmiiksi tuttuja. Kokemuksellasi uusien teknologioiden omaksuminen pitäisi olla helppoa ja hauskaa.

 • C# / .NET, SQL

 • Azure, esim. App Services, Functions, Storage, Service Bus, Cosmos, AKS

 • Git

 • Roslyn

 • UI stack: TypeScript / JavaScript / React / Redux

Tarjoamme

 • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi sekä pääset mukaan kehittämään omaa Frends eiPaaS -alustaamme

 • kilpailukykyisen palkan

 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

 • asiantuntevan ja rennon tiimin sekä matalan ja avoimen organisaatiokulttuurin

 • turvallisen, vakaan ja kasvua uhkuvan työpaikan start-up henkisellä otteella

 • mukavia ja päteviä työkavereita sekä tukea antavan esimiehen ja tiimin

 • kattavat henkilöstöedut (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, virikesetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

Lisätietoja tuotteestamme saat Frendsin omilta sivuilta ja tuotteeseen voit tutustua pintapuolisesti demo-sivulta.

Webinaaritallenteidemme kautta voit tutustua myös lisää: Frends Integraatioalusta Digitalisaatio- ja Integraatioprojektien Vauhdittajana ja Moderni integraatioalusta digitalisaation kiihdyttäjänä – Case: Tokmanni.

Edellytämme, että pystyt kommunikoimaan englanniksi, sillä tiimin työkieli on englanti. Suurin osa tiimistä puhuu suomea, joten älä kuitenkaan jännitä turhia.

Miltä kuulostaa?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Lupaamme sinulle helpon ja jouhevan hakuprosessin.

Toivomme, että olet yhteydessä matalalla kynnyksellä joko lomakkeemme kautta tai mailaa suoraan Elinalle, elina.salo@hiq.fi.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Erikoisuutenamme on oma suomalainen, low-code hybridi-integraatioalustamme Frends. Meillä pääset näkemään mielenkiintoisesta näkökulmasta modernin eiPaaS-alustan kehittymistä. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja taloja, joiden myötä pääset kehittämään osaamistasi haastavien ja merkityksellisten projektien parissa. Osaajiemme mielestä tärkeimpiä syitä viihtymiseen ovat teknisesti mielenkiintoiset tehtävät. Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Find out more
Contact

Contact for more information