HiQ

Service Manager

Etsimme HiQ:lle motivoitunutta Service Manageria. Olet kerryttänyt jo työkokemusta IT-alalta, ja sinulla on hyvät taidot asiakkuuksien kapellimestarina.

Etsimme HiQ Finlandille Espooseen motivoitunutta ja aktiivista teknistä Service Manageria.

Tehtävässäsi vastaat asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesta palvelusta, yhteistyöstä, arjen pyörittämisestä, kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä yhdessä HiQ:n ammattilaisten kanssa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja HiQ-tiimin kanssa tämän päivän digipalveluiden tai integraatioiden parissa. Olet kerryttänyt jo työkokemusta IT-alalta, ja sinulla on hyvät taidot asiakkuuksien kapellimestarina.

Tarjoamme Sinulle

  • Teknisesti kiehtovia haasteita

  • Matalan hierarkian sekä kevyen ja joustavan organisaation

  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

  • Turvallisen ja vakaan työpaikan

  • Kattavat henkilöstöedut (mm. itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsenhoitopalvelu)

  • Rennon, tukea antavan tiimin ja esimiehen

Edellytämme Sinulta kokemusta

  • ITIL-käytänteistä ja siitä, miten arki saadaan pelaamaan parhaiden käytänteiden mukaisesti

  • IT-ratkaisuihin liittyvistä palveluista ja elinkaaren eri vaiheisiin liittyvistä tarpeista

  • projektihallinnan ketteristä menetelmistä

  • kehitysprojekteista ja näkemystä kehitysprojektien läpiviennistä

Henkilönä nautit asiakastyöstä ja uusista ympäristöistä. Sinulla on kiinnostusta ja halua ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja liiketoimintaa. Valtaosa työstäsi tulee olemaan erilaisten asiakkaiden palvelua ja tulet olemaan luottohenkilö useamman suomalaisen yrityksen digitarinaa kirjoitettaessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä läsnäoloa Uudellamaalla.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja kerro, miksi sinä olisit sopiva henkilö tehtäväämme. Voit jättää hakemuksen joko suomeksi tai englanniksi. Aloitus on sovittavissa joustavasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Elina Salolta, elina.salo(at)hiq.fi.

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 250. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Contact for more information