HiQ

Support & Services Consult's work at HiQ (Finnish)

Mietitkö mitä Support & Services Consultin työ pitää sisällään ja mitä kaikkea roolissa pääsee tekemään? Tutustu tehtävään lisää blogista.

Support & Services Consultin työ HiQ:lla

Support & Services Consultant työskentelee HiQ:lla osana Jatkuvien palveluiden yksikköä muun muassa Microsoft 365-, mobiili- ja integraatioratkaisujen ylläpidon sekä tuen parissa.

Työssä käsitellään ja ratkotaan asiakkaiden tukipyyntöjä sekä ylläpidetään asiakkaiden sovellusympäristöjä. Tiimi hoitaa myös HiQ:n Service Deskiä ja varmistaa, että asiakkaiden tukipyyntöihin vastataan hyvän palvelutason mukaisesti. Työssä pääsee lisäksi osallistumaan HiQ:n sisäisten IT-ratkaisujen ja -prosessien ylläpitoon sekä kehittämiseen. Normaali työpäivä sisältää etenkin ongelmanratkaisua tukipyyntöjen ratkomisen muodossa sekä palavereita asiakkaiden että muiden HiQ:laisten kanssa.

Osa tiimiläisistä työskentee etenkin Microsoft 365-, Atlassian-, frends- ja BizTalk- ratkaisujen parissa. Roolissa pääsee hyödyntämään myös muun muassa PowerShell- ja SQL-osaamista. Käytännössä työhön kuuluu häiriö- ja ongelmaselvityksiä, raportointia, konfigurointia, sovellusasennuksia ja -päivityksiä näihin ratkaisuihin liittyen.

”Support Services” -tiimiin kuuluu noin kymmenen ihanaa tiimiläistä, sisältäen niin kokeneempia kuin työuraansa aloitteleviakin tekijöitä. Lisäksi päivittäin töitä tehdään myös HiQ:n palvelupäällikköjen, kehittäjien ja asiakkaiden järjestelmävastaavien kanssa.

Monipuolisuus ja jatkuva uuden oppiminen

HiQ:lla on yli 100 tukiasiakkuutta, joiden joukkoon mahtuu asiakkaita useista eri kokoluokista, toimialoilta sekä niin julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Päivän aikana pääsee tyypillisesti työskentelemään noin 2-6 asiakkuuden parissa.

Tämä tuo vaihtelua ja monipuolisuutta rooliin, sillä tämän myötä saa työskennellä hyvin monenlaisten asiakkuuksien, teknologioiden kuin ihmistenkin kanssa. Samalla tämä on myös varmasti työn haasteellisin osa. Työ vaatii jatkuvaa uuden oppimista ja sopeutumista eri asiakkuuksien ratkaisuihin sekä toimintamalleihin.

Työ vaatii myös asiakaspalveluasennetta sekä sopivan jämäkkää, mutta rentoa otetta. Tehtävä sopiikin henkilölle, joka nauttii asiakastyöstä ja ongelmanratkaisusta sekä joka omaa perushyvät IT-taidot. Uteliaisuus ja kiinnostus oppia uutta auttavat myös menestymään tehtävässä.

Tukipalvelumme

HiQ:n tukipalveluista vastaa muun muassa Support Services -tiimimme. Tutustu HiQ:n tukipalveluihin lisää ja saat kattavamman kuvan mitä rooli pitää sisällään. Lue tukipalveluistamme tästä.

Kiinnostuitko? Tutustu avoinna olevaan tehtäväämme lisää tästä.

Tutustu videolta meihin lisää.

Find out more
Blogs about our work and life
Test Manager role in HiQ (Finnish)
Mitä Test Managerin työhön kuuluu? Kysyimme kokeneelta testipäälliköltämme hänen arjestaan. Tutustu blogista rooliin lisää.
Integraatiokehittäjän työ HiQ:lla (Finnish)
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Software Developer role at HiQ (Finnish)
Oletko miettinyt, millaista on työskennellä HiQ:lla kehittäjänä? Kokenut sovelluskehittäjämme Timo Korhonen kertoo työviikostaan.
Our Junior Integration Developer Elina Rajala (Finnish)
Elina Rajalan tie johti HiQlle kesätöiden kautta. Kesätyöt poikivat harjoittelupaikan, opinnäytetyön aiheen ja vakituisen työn. Tutustu Elinan tarinaan.
How to combine work and competitive sports (Finnish)
HiQn Sales Manager Stefan Sirkiä kertoo, kuinka hän on onnistunut yhdistämään kilpaurheilun ja työelämän.
How to combine work and rock life?
HiQ Service Manager Janne Kusmin also plays drums in Kalmah and tours around the world with his band.
Everyday life in HiQ's integration teams (Finnish)
HiQ:n integraatiotiimeissä työnteko sujuu hyvällä meiningillä ja tiimikavereista on seuraa vapaa-ajallakin.
Home of happy integration consultants (Finnish)
HiQn integraatioyksikkö koostuu noin 60:stä asiantuntijasta. Tutustu mikä on integraatioyksikkömme hyvän hengen ”salaisuus”.
A lazy engineer is actually a good engineer (Finnish)
Yksinkertaisuuteen panostaminen auttaa keskittymään oleelliseen
Contact

Contact for more information