HiQ

Technical Recruiter

HiQ Finlandin kasvua tukeaksemme haemme uuteen positioon kokenutta Tech Rekrytoijaa vahvistamaan tiimiämme

2019

Technical Recruiteriksi HiQlle?

HiQ Finlandin kasvua tukeaksemme haemme uuteen positioon Technical Recruiteria vahvistamaan tiimiämme. Taustasi voi olla kaupalliselta tai tekniseltä puolelta, mutta odotamme, että tekninen ymmärryksesi on vahva. Olet kenties toiminut aiemmin teknisen sourcaajan roolissa tai hoitanut rekrytoinnista vain osan ja kaipaat nyt laajempaa työnkuvaa. Tässä voisi olla Sinun unelmaroolisi. 

Rekrytointien kokonaisvaltainen hoitaminen

Tehtäviisi kuuluu rekrytointien läpivieminen alusta loppuun ja rekrytoivien esimiesten tukeminen parhaasi mukaan. Arkesi koostuu teknisten asiantuntijoiden etsimisestä, kontaktoinnista, tapaamisista ja hakijaviestinnästä. Arvostamme erityisesti laadukasta hakijakokemusta ja toivomme, että tuet osaltasi sen onnistumisessa ja kehittämisessä. Tueksesi saat rekrytointipäällikkömme, joka sparraa mielellään kanssasi ja kehittää rekrytointiprosessiamme eteenpäin. Teet tiivistä yhteistyötä esimiestemme ja rekrytointiin osallistuvien asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme Sinulle

  • mielenkiintoisen roolin menestyneessä ja monipuolisessa ohjelmistokonsulttitalossa

  • itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinun on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi

  • tehtävän, jossa kädenjälkesi näkyy ja onnistuneet rekrytoinnit tuovat työllesi merkityksen

  • mukavan esimiehen ja tiimikaverin sekä työyhteisön, joilta saat sparrailuapua

  • matalan hierarkian ja kevyen, joustavan sekä rennon organisaatiokulttuurin

  • kattavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, kuntosali, hieronta, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Persoonana toivomme, että olet vastuuntuntoinen ja tarkka ammattilainen ja hymysi ei hyydy edes kiireen keskellä. Sosiaaliset taitosi ovat vahvat ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lupaamme, että haasteellista hommaa riittää, mutta teemme sitä hyvällä, positiiivisella draivilla.

Jotta menestyt tehtävässäsi, edellytämme aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjien sourcaamisesta ja rekrytoinnista sekä alan termistön tuntemusta. 

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kuulostaako tämä Sinun unelmatyöltä tai seuraavalta ura-askeleeltasi?

Mikäli haluat osaksi HiQ:n kasvutarinaa, hae pian!

Tapaamiset pidetään tammi-helmikuussa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis aikaile hakemuksesi kanssa.

Liitäthän hakemukseen CV:si tai / ja LinkedIn-profiilisi ja kerro, miksi sinä olisit sopiva henkilö tehtävään ja tiimikaverikseni sekä millaista kokemusta sinulla on taustallasi.

Voit lähettää halutessasi myös lyhyen videon itsestäsi osoitteeseen elina.salo@hiq.fi.

Tehtävä on vakituinen ja työ tehdään pääsääntöisesti Espoon toimipisteellämme Otaniemessä.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Voit olla yhteydessä tulevaan esimieheesi ja tiimikaveriisi Elina Saloon, Recruitment Manager, elina.salo@hiq.fi, (045 6774160).

Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja pienempi sivutoimisto Helsingin keskustassa.

Contact

Contact for more information