HiQ

Testiautomaatiokehittäjä - frends eiPaaS

Kasvun myötä vahvistamme integraatioalustamme frendsin kokenutta R&D-tiimiä ja etsimme uuteen positioon Testiautomaatiokehittäjää.

Tule frendsin R&D-tiimiin Testiautomaatiokehittäjäksi!

Oma, moderni integraatioalustamme frends kasvaa voimakkaasti niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Kasvun myötä vahvistamme frendsin kokenutta R&D-tiimiä ja etsimme uuteen positioon Testiautomaatiokehittäjää.

Rooli on uusi ja laaja, joten pääset parantamaan olemassa olevia testaustyökaluja ja vaikuttamaan tuotteen laadunvarmistusmenetelmien kehitykseen. Tehtäviisi kuuluvat mm. olemassa olevien automaatiotestien parantaminen ja kattavuuden lisääminen sekä suorituskykytestauksen kehittäminen.

Pääset vaikuttamaan tuotteen tulevaisuuteen ja käytettyihin teknologioihin oman kokemuksesi ja mielipiteidesi pohjalta. Olet tiiviisti yhteistyössä kehittäjien kanssa ja pääset tekemään erilaisia tehtäviä laaja-alaisesti. Käyttämiämme työkaluja ovat tällä hetkellä muun muassa TeamCity, Selenium, NUnit, Azure. Integraatiotuotteemme on kehitetty .NET-ekosysteemiin C#:lla.

Edellytämme aiempaa kokemusta testiautomaatiosta, suorituskykytestauksesta sekä näihin liittyvistä perustyökaluista ja raportoinnista. Mikäli olet ollut kehittämässä testausprosesseja tai haluat kehittyä tällä saralla, katsomme sen eduksi.

Tiimissämme vallitsee avoin ja rento yhdessä tekemisen ilmapiiri. Toivomme, että kaikki tuovat mielipiteensä rohkeasti esille ja asioita sparraillaan yhdessä.

Edellytämme aiempaa kokemusta testiautomaatiosta, suorituskykytestauksesta sekä näihin liittyvistä perustyökaluista ja raportoinnista. Mikäli olet ollut kehittämässä testausprosesseja tai haluat kehittyä tällä saralla, katsomme sen eduksi.

Tarjoamme

  • mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi ja muokata rooliasi

  • asiantuntevan ja rennon tiimin sekä matalan ja avoimen organisaatiokulttuurin, jossa turhaa hierarkiaa ja pönötystä vieroksutaan

  • turvallisen, vakaan ja kasvua uhkuvan työpaikan start-up henkisellä otteella

  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

  • kilpailukykyisen palkan

  • kattavat henkilöstöedut (mm. erilaiset oppimisalustat, itsensä kehittämispäivät, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, virkistyssetelit, HiQn kulttuuri- ja liikuntakerho Hikuli, sairaan lapsen hoitopalvelu)

Edellytämme, että pystyt kommunikoimaan englanniksi, sillä tiimin työkieli on englanti. Suurin osa tiimistä puhuu suomea, joten älä kuitenkaan jännitä turhia.

Miltä kuulostaa?

Jos uusi roolimme herätti kiinnostuksesi, toivomme, että tulet mukaan PaaS-pohjaisen integraatioalustamme kehitykseen osana ketterää ja kokenutta tiimiämme.

Hae helpon hakumme kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja voit kysyä Elina Salolta, elina.salo@hiq.fi.

Benefits

Inspiring colleagues & Open atmosphere

Flexible working hours

Child care

Amazing projects & Award winning work

Extensive Healthcare

Extensive health insurance

Culture & recreation advantages

Gym

Culture & sports club

Lunch benefit

Fully stacked café with coffee & fruits

Phone benefit

Massage

Parties

Training & Development

Online learning platforms

Study bonus

Office dogs

Contact

Contact for more information