HiQ

Webinaari: Prosessien automatisointi ja modernien rajapintojen käyttöönotto frends-integraatioalustalla (Finnish)

Tervetuloa Microsoftin ja frendsin järjestämään webinaariin oppiaksesi, kuinka HiQ:n frends-integraatioalusta auttaa julkista sektoria. Case-esimerkkinä Aalto Yliopisto.

Tervetuloa webinaariin: Prosessien automatisointi ja modernien rajapintojen käyttöönotto frends-integraatioalustalla

Agenda

  • Mikä on frends eiPaaS

  • Low-code integraatiot julkiselle sektorille

  • Asiakascase: Aalto Yliopisto

  • Live demo

Ajankohta: 20.10.2020 | 13:00 - 14:00 (GMT+03:00)

Puhuja: Asmo Urpilainen, Director of Product Development, frends by HiQ

frends antaa asiakkailleen työkalut ja teknologian datan, sovellusten, API- ja prosessi-integraatioprojektien toteuttamiseen niin pilvi, kuin on-premise ympäristöissä. Koulutusalan esimerkkinä Aalto Yliopisto toteuttaa frends:llä uusia prosessiautomaatio- ja sovellusintegraatioratkaisuja entistä nopeammin ja tehokkaammin. frends mahdollistaa myös eri ikäisten ja eri teknologioilla toteutettujen taustajärjestelmien integraatiot. Prosessien automatisointi on helpottunut, ja vanhojenkin taustajärjestelmien integraatiot kolmansille osapuolille voidaan toteuttaa nykyaikaisin menetelmin.

Aalto Yliopisto on toteuttanut frends:llä niin julkisia rajapintoja OpenAPI-standardin mukaisesti kuin perinteisiäkin järjestelmän välisiä tiedonsiirtoja. Myös prosessiautomaatio rajapintatasolla on merkittävässä osassa Aallon integraatioita. Kaiken tämän valvonta ja hallinta - ymmärrys siitä mitä tietoa virtaa mistä, minne ja milloin on helposti visualisoituna frends:ssä.

Contact

Contact us for more details