HiQ

Digitalisoi

Digitaalisten palveluiden kehitysvoimaa avaimet käteen -projekteista konsulttitiimeihin. Toteutamme visiosi mittatilaustyönä tehokkaasti, laadukkaasti ja ennustettavasti.

Tulevaisuuden strategiat ovat digitaalisia

Älykäs digistrategia ja siitä seuraava digitaalinen harppaus varmistavat yritykselle vahvan ja kestävän kilpailuaseman edellyttäen, että strategia toimeenpannaan onnistuneesti.

Me HiQ:lla tunnemme digitaalisten palveluiden suunnittelun ja kehittämisen taiteen ja parhaat käytännöt ja olemme siksi oiva kumppani digitaalisiin kehityshankkeisiin. Liiketoimintalähtöiset, käytännölliset ja silmää ja loppukäyttäjää miellyttävät ratkaisumme toteutamme intohimolla, ammattiylpeydellä ja joustavilla toimitusmalleilla avaimet käteen -projekteista konsulttitiimeihin.

Olemme jalostaneet yleisimpiin asiakkaiden kehitystarpeisiin toimintamalleja, käytäntöjä ja osaamista, jotka tukevat ennustettavuutta, tehokkuutta, toimitusvarmuutta ja laatua. Näitä tarpeita ovat:

  • Palvelumuotoilu, käyttöliittymäsuunnittelu

  • Digitaalinen brändi, digi-ilmeen suunnittelu

  • Mobiili & Web-kehitys

  • Tutkimus- ja kehityspalvelut

  • IT-ratkaisujen modernisointi

  • Microsoft 365-ratkaisut

Samoja parhaita käytäntöjä sovelletaan myös kokonaan uusien tilanteiden ja rohkeiden kokeiluiden yhteydessä.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua tekemään digitaalisesta visiostasi totta ja lunastamaan siitä saatavat hyödyt, mitattavasti, oli kehitystarpeesi melkeinpä mikä tahansa, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi ja me etsimme siihen sopivan ratkaisun.

Lisää aiheesta
Digitalisoi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikko Sairio
Digitaaliset asiointipalvelutmikko.sairio@hiq.fi+358 44 338 5757