HiQ

Mobiilisovellukset

Lähes jokaisen aikuisen suomalaisen taskussa kulkee HiQ:n toteuttama mobiilisovellus, luultavasti myös sinun.

Aidosti mietitty ratkaisu

Tehtävänämme on löytää oikea ratkaisu asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin, tarkoitti se sitten sisäisten prosessien tehostamista joustavalla ja kustannustehokkaalla ratkaisulla tai kuluttajien sydämien valloittamista viimeisen päälle hiotulla visuaalisella käyttökokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm. konseptointi, design, mobiilisovellusten kehitys, moderni laadunvarmistus sekä täysi ylläpito. Osaamme auttaa, kun kysymys on siitä, miten saat asiakkaasi avaamaan sovelluksesi.

Ymmärryksemme olemme kääntäneet asiakkaidemme hyödyksi esimerkiksi sellaisissa ratkaisuissa kuten S-mobiili, Lähitaksin Taksini ja St1:n Snarveien ja muut Way-sovellukset.

Laaja kirjo työkaluja ja tekniikkaa

Olemme toteuttaneet niin suuria kuin pieniä ratkaisuita laajalla kirjolla erilaisia teknologioita ja ympäristöjä. Mm. Unity, Swift, Java, Kotlin, React Native ja Flutter taipuvat asiakkaidemme palveluiden parhaiksi ratkaisuiksi. Natiiviratkaisujen lisäksi tunnemme myös nousevat teknologiat, kuten Progressive Web Appit (PWA). Osaamme myös vastata, miten esimerkiksi lisätyn todellisuuden (AR) tai virtuaalitodellisuuden ratkaisu (VR) voisi mullistaa sinun liiketoimintasi?

Ymmärrämme mobiilia

Puhelin kulkee mukanamme kaikkialla missä kuljemmekin. Sovelluksia käytetäänkin ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi kamerat, virtuaaliset assistentit, sijaintitieto, sensorit ja lisälaitteet, kuten kellot, mahdollistavat uniikkeja ratkaisuja. Mitä käyttöjärjestelmäversiota on syytä tukea, mitkä ovat vaatimukset AppStore-julkaisun läpimenolle tai miltä näyttää web-pohjaisten sovellusten mobiilituki tulevaisuudessa? Haluat varmasti kumppanin, joka osaa suoraan vastata näihin kysymyksiin.

Tuomme pöytään parhaat käytännöt ja työkalut. Silloin kun on hyödyllistä, paikallisia huippuosaajiamme täydentävät myös nopea ja kustannustehokkaasti skaalautuva, todistetusti toimiva nearshore-mallimme sekä sadat kollegamme ympäri pohjolaa.

Tukipalvelut mobiiliratkaisullesi

Kun tuote tai palvelu valmistuu, me pidämme huolta, että asiat rullaavat sen jälkeenkin. DevOps-mallilla, ammattimainen ja skaalautuva ylläpitomme takaa sen, että palvelun toiminnassa ei tapahdu katkoja. Perinteisellä ja automaatiotestauksella sekä automatisoiduilla prosesseilla (CI, CD) varmistamme, että ratkaisujen nopean ja laadukkaan jatkokehityksen. Tarjoamme käyttöösi myös koko mobiiliosaamisemme seuraten markkinan, tekniikan ja laitteiden muutosta ja proaktiivisesti neuvoen liiketoimintaasi parhaisiin ratkaisuihin. Pystymme myös ottamaan haltuun, tukemaan ja jatkokehittämään jo aiemmin toteutettuja ratkaisuja, ota yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan

Jonas Pomoell
Mobiilipalvelutjonas.pomoell@hiq.fi