HiQ

Mobiilisovellukset

Lähes jokaisen aikuisen suomalaisen taskussa kulkee HiQ:n toteuttama mobiilisovellus, luultavasti myös sinun.

Aidosti mietitty ratkaisu

Tehtävänämme on löytää oikea ratkaisu asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin, tarkoitti se sitten sisäisten prosessien tehostamista joustavalla ja kustannustehokkaalla ratkaisulla tai kuluttajien sydämien valloittamista viimeisen päälle hiotulla visuaalisella käyttökokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm. konseptointi, design, mobiilisovellusten kehitys, moderni laadunvarmistus sekä täysi ylläpito. Osaamme auttaa, kun kysymys on siitä, miten saat asiakkaasi avaamaan sovelluksesi.

Ymmärryksemme olemme kääntäneet asiakkaidemme hyödyksi esimerkiksi sellaisissa ratkaisuissa kuten S-mobiili, Lähitaksin Taksini ja St1:n Snarveien ja muut Way-sovellukset.

> 100

Mobiiliosaajaa

> 2,5 M

Sovelluslatausta

> 130

Erilaista testilaitetta

Laaja kirjo työkaluja ja tekniikkaa

Olemme toteuttaneet niin suuria kuin pieniä ratkaisuita laajalla kirjolla erilaisia teknologioita ja ympäristöjä.

Jos suunnittelet natiivisovellusta, arkipäiväämme kuuluu Swift ja Kotlin -kehitys, tai jos Java-Android -sovelluksesi tarvitsee päivitystä, sekin onnistuu. Toisaalta, moniin käyttötapauksiin sopii myös kustannustehokas Dart-kielellä kehitettävä Flutter tai React Native, joiden kehitys on myös entistä nopeampaa. Ehdotamme aina juuri ongelmaasi sopivinta teknologiaratkaisua, joka ottaa huomioon liiketoiminnan tarpeet myös tulevaisuudessa. Jos taas kaipaat jotain erilaista, löytyy valikoimastamme myös mm. Unity-osaamista.

Natiiviratkaisujen lisäksi tunnemme myös vaihtoehtoiset teknologiat, kuten Progressive Web Appit (PWA), kuin omat taskumme.

Ymmärrämme mobiilia

Puhelin kulkee mukanamme kaikkialla missä kuljemmekin. Sovelluksia käytetäänkin ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi kamerat, virtuaaliset assistentit, sijaintitieto, sensorit ja lisälaitteet, kuten kellot, mahdollistavat uniikkeja ratkaisuja. Mitä käyttöjärjestelmäversiota on syytä tukea, mitkä ovat vaatimukset AppStore-julkaisun läpimenolle tai miltä näyttää web-pohjaisten sovellusten mobiilituki tulevaisuudessa? Haluat varmasti kumppanin, joka osaa suoraan vastata näihin kysymyksiin.

Autoilu on monelle norjalaiselle arkipäivää
Autoilu on monelle norjalaiselle arkipäivää
Autoilu on monelle norjalaiselle arkipäivää
Autoilu on monelle norjalaiselle arkipäivää

Tuomme pöytään parhaat käytännöt ja työkalut. Silloin kun on hyödyllistä, paikallisia huippuosaajiamme täydentävät myös nopea ja kustannustehokkaasti skaalautuva, todistetusti toimiva nearshore-mallimme sekä sadat kollegamme ympäri pohjolaa.

Meiltä saat myös valmisratkaisut erilaisiin yksityiskohtaisiin tarpeisiin, kuten vaikka mobiili kanta-asiakkuus Digikantis. Digitaalinen kanta-asiakkuus on täydellisesti brändiisi räätälöity ja silti kustannustehokkaasti toteuttu mobiilisovellus.

Tukipalvelut mobiiliratkaisullesi

Kun tuote tai palvelu valmistuu, me pidämme huolta, että asiat rullaavat sen jälkeenkin. DevOps-mallilla, ammattimainen ja skaalautuva ylläpitomme takaa sen, että palvelun toiminnassa ei tapahdu katkoja ja kehitys tapahtuu tehokkaasti. Tarjoamme käyttöösi myös koko mobiiliosaamisemme seuraten markkinan, tekniikan ja laitteiden muutosta ja proaktiivisesti neuvoen liiketoimintaasi parhaisiin ratkaisuihin. Pystymme myös ottamaan haltuun, tukemaan ja jatkokehittämään jo aiemmin toteutettuja ratkaisuja - ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Aiheeseen liittyvää
Sami Hammarberg

Sami Hammarberg

Sami Hammarberg
Mobiilipalvelutsami.hammarberg@hiq.fi+358 40 125 7071