HiQ

Microsoft 365 -palvelut

Autamme modernien työtapojen suunnittelussa, teknisessä toteutuksessa, muutoksen johtamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä Microsoftin Office 365 -alustalla.

Elevate Microsoft 365

Oikeilla tietotyön ratkaisuilla parannat työn tuottavuutta, sisäistä viestintää ja työntekijöiden motivaatiota välittömästi. HiQ:n M365-asiantuntijuus sekä palvelumuotoiluosaaminen takaavat helppokäyttöisten liiketoimintaratkaisujen toteutuksen yhdelle alustalle.

Varmistamme, että asiakkaamme hyödyntävät Microsoft 365 -alustaa tehokkaasti, tarkoituksenmukaisesti ja tietoturvallisesti – ja tarjoavat kaikille työntekijöilleen mielekkäät ja modernit työkalut päivittäiseen työhön. Tuomme myös muut organisaation IT-ratkaisut käyttäjien ulottuville: esim. intranettiä tai Teamsiä voi hyödyntää käyttöliittymänä HiQ:n integraatio- ja prosessiautomaatioratkaisuille.

Elevate Microsoft 365 -ratkaisut toteutetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja uusinta teknologiaa hyödyntäen. Otamme huomioon palveluiden käytettävyyden, jalkautuksen, yhtenäisen hallinnan sekä sujuvan jatkokehityksen.

Emme sido asiakkaitamme toimittajalukolla vaan hyvällä asiakassuhteella – ratkaisumme ovat vapaasti jatkokehitettävissä tarpeen mukaan.

M365-konseptointi

Hyvä konsepti takaa organisaatiollenne laadukkaan M365-toteutuksen, palveluiden käyttöönoton ja jalkautuksen yhtenäisin käytännöin. Organisaation tarpeiden kartoitus, työntekijöiden eri roolien huomiointi ja M365-alustan optimaalinen hyödyntäminen ovat Elevate Microsoft 365 -konseptin ytimessä.

Intranet

Toteutamme organisaatiollenne Elevate M365 -intranetin nopeasti ja kustannustehokkaasti SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla. Hyödynnämme toteutuksissa oletustoiminnallisuuksia mahdollisimman paljon. Tarvittaessa parhaiden käytäntöjen mukaiset kustomoidut ratkaisumme tuovat joustavuutta toteutukseen.

Microsoft 365 Power Platform & Azure -kehitys

Tehosta liiketoimintaa ja automatisoi organisaation prosesseja Microsoft Power Automaten ja Power Appsin tarjoamilla no code / low code -ratkaisuilla ja Azure -kehityksellä. Autamme löytämään ja toteuttamaan oikean ratkaisun organisaationne tarpeisiin.

Teams-käyttöönotto

Tuemme Microsoft Teamsin käyttöönotossa ja autamme varmistamaan, että koko henkilöstön työtavat ovat yhtenäiset ja tehokkaat. Teamsin käyttöönotto kannattaa suunnitella huolellisesti ja toteuttaa hallitusti – sekä loppukäyttäjien tarpeet että tekniset yksityiskohdat huomioiden.

Muutosjohtaminen

Tuemme työtapojen muutoksessa kokonaisvaltaisesti. Määritämme yhdessä asiakkaan kanssa, mikä M365-työkalu sopii mihinkin tarkoitukseen ja mikä on paras tapa hyödyntää Microsoftin palvelupakettia. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan muutosjohtamisen ja -viestinnän tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Jatkuva palvelu

Pidämme Microsoft 365 -ympäristönne vakaana ja kehitämme palveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuttu tiimi takaa sujuvan ja proaktiivisen ylläpidon ja jatkokehityksen M365-alustan kehityksen mukaisesti.

Katso myös
Microsoft 365 -referenssit
Uusi intranet modernimpaan viestintään GRK:lla
HiQ konseptoi ja toteutti GRK:lle uuden intranetin, joka modernisoi GRK:n sisäisen viestinnän käytännöt täysin.
Ramirentin uusi intranet – yksi viestintäkanava kaikille
Ramirentin uusi, globaali intranet palvelee Ramirentin työntekijöitä yhdeksässä eri maassa.
Microsoft Teams tehostaa työtä Matkahuollolla
Matkahuolto digitalisoi palvelujaan kovaa vauhtia. Yksi tärkeä askel oli henkilöstön työtapojen muutos Microsoft Teamsin avulla.
Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea
Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan intranet – tehokkaammin yhdessä
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uusi intranet modernisoi sisäisen viestinnän prosessit ja sisällöt.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä
HiQ toteutti Riverialle modernin intranetin uudistuneen organisaation tarpeisiin. Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä.
Uusi intranet ja tiimityövälineet sujuvoittavat työtä Alkossa
HiQ rakensi Alkolle uuden Aula-intranetin, joka toimii sisäisen viestinnän keskuksena ja ketjuohjauksen välineenä. Samalla Alkon tiimityövälineet uudistuivat.
Rauman uusi intranet ohjaa kohti moderneja työtapoja
HiQ:n toteuttama Elevate-intranet ja kollaboraatiopalvelut mahdollistavat työtapojen muutoksen Rauman kaupungin työntekijöille.
Globaali Elevate-intranet ja ryhmätyöskentelyn työkalut fiksumpaan viestintään Normetilla
HiQ konseptoi ja toteutti uuden globaalin intranetin ja modernit kollaboraatiotyökalut Normetille, nyt ne ovat 1 100 normetilaisen käytössä 30 maassa.
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni Office 365 Elevate -palveluihin
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni: Uusi globaali intranet rakentui ketterästi ja joustavasti
Modernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä
HiQ toteutti vuonna 2017 Lindströmin 4 000 työntekijälle globaalin intranetin ja 24 maasivustoa. Kirjavat viestintätavat yhtenäistettiin ja tieto löytyy helposti.
HMD Globalille HiQn Office 365 palvelut
HiQ toimitti HMD:lle Office 365 käyttöönoton, sisäisen viestinnän työkalut ja kollaboraatioympäristön pohjautuen Elevate -palveluihin
Yhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää