HiQ

Microsoft 365 -palvelut

Autamme modernien työtapojen suunnittelussa, teknisessä toteutuksessa, muutoksen johtamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä Microsoftin Office 365 -alustalla.

2019

Elevate Microsoft 365

Oikeilla tietotyön ratkaisuilla voit parantaa työn tuottavuutta, sisäistä viestintää ja työntekijöiden motivaatiota välittömästi. 15 minuuttia säästettyä työaikaa päivässä tuo 650 hengen organisaatiolle miljoonan euron säästöt vuodessa.

Suunnittelu ja konseptointi

Autamme kartoittamaan nykytilan ja kirkastamaan modernin työn vision. Konseptoimme organisaatiollesi ihanteellisen Office 365 -kokonaisuuden, jolla mahdollistat mielekkään työn ja sujuvan viestinnän koko henkilöstöllesi.

Tekninen toteutus

Toteutamme Office 365 ja Azure -ratkaisut Microsoftin parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja valmiita komponentteja hyödyntämällä. Ketterän projektimallimme ansiosta moderni intranet ja tiimityövälineet saadaan käyttöön mutkattomasti. Liiketoimintakohtaisten ratkaisujen suunnittelu ja toteutus pohjautuu laaja-alaiseen osaamisemme Azuresta ja Microsoft 365 -teknologioista, mm. Logic Apps, Function Apps ja Microsoft Power Platform.

Muutosjohtaminen

Autamme määrittämään kullekin organisaatiolle oman tavan työskennellä tehokkaasti, johtaa muutosta ja tukea loppukäyttäjiä. Esimerkiksi Microsoft Teamsin käyttöönotto ei välttämättä vaadi suuria teknisiä ponnisteluja, mutta se vaatii yhteisiä toimintatapoja, hallintamallia, innostuneita avainhenkilöitä, tukea ja koulutusta. Kun koko organisaatio omaksuu uudet työtavat, hyödyt konkretisoituvat kaikille.

Jatkuva palvelu ja kehittäminen

Pidämme ympäristön vakaana ja kehitämme palveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelemme jatkuvan kehityksen Microsoft 365 -roadmapin mukaisesti. Autamme analytiikan seurannassa ja datan hyödyntämisessä.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Emmi Turanlahti
Microsoft 365 -palvelutemmi.turanlahti@hiq.fi