HiQ

Microsoft 365 -palvelut

Autamme modernien työtapojen suunnittelussa, teknisessä toteutuksessa, muutoksen johtamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä Microsoftin Office 365 -alustalla.

Elevate Microsoft 365

Oikeilla tietotyön ratkaisuilla voit parantaa työn tuottavuutta, sisäistä viestintää ja työntekijöiden motivaatiota välittömästi. 15 minuuttia säästettyä työaikaa päivässä tuo 650 hengen organisaatiolle miljoonan euron säästöt vuodessa.

Suunnittelu ja konseptointi

Autamme kartoittamaan nykytilan ja kirkastamaan modernin työn vision. Konseptoimme organisaatiollesi ihanteellisen Microsoft 365 -kokonaisuuden, jolla mahdollistat mielekkään työn ja sujuvan viestinnän koko henkilöstöllesi.

Tekninen toteutus

Toteutamme Microsoft 365 ja Azure -ratkaisut Microsoftin parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja valmiita komponentteja hyödyntämällä. Ketterän projektimallimme ansiosta moderni intranet ja tiimityövälineet saadaan käyttöön mutkattomasti. Liiketoimintakohtaisten ratkaisujen suunnittelu ja toteutus pohjautuu laaja-alaiseen osaamisemme Azuresta ja Microsoft 365 -teknologioista, mm. Logic Apps, Function Apps ja Microsoft Power Platform.

Muutosjohtaminen

Autamme määrittämään kullekin organisaatiolle oman tavan työskennellä tehokkaasti, johtaa muutosta ja tukea loppukäyttäjiä. Esimerkiksi Microsoft Teamsin käyttöönotto ei välttämättä vaadi suuria teknisiä ponnisteluja, mutta se vaatii yhteisiä toimintatapoja, johtamista ja viestintää sekä tukea ja koulutusta. Kun koko organisaatio omaksuu uudet työtavat, hyödyt konkretisoituvat kaikille.

Jatkuva palvelu ja kehittäminen

Pidämme ympäristön vakaana ja kehitämme palveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelemme jatkuvan kehityksen Microsoft 365 -roadmapin mukaisesti. Autamme analytiikan seurannassa ja datan hyödyntämisessä.

Katso myös
Microsoft 365 -referenssit
Ramirentin uusi intranet – yksi viestintäkanava kaikille
Ramirentin uusi, globaali intranet palvelee Ramirentin työntekijöitä yhdeksässä eri maassa.
Microsoft Teams tehostaa työtä Matkahuollolla
Matkahuolto digitalisoi palvelujaan kovaa vauhtia. Yksi tärkeä askel oli henkilöstön työtapojen muutos Microsoft Teamsin avulla.
Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea
Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan intranet – tehokkaammin yhdessä
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uusi intranet modernisoi sisäisen viestinnän prosessit ja sisällöt.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä
HiQ toteutti Riverialle modernin intranetin uudistuneen organisaation tarpeisiin. Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä.
Uusi intranet ja tiimityövälineet sujuvoittavat työtä Alkossa
HiQ rakensi Alkolle uuden Aula-intranetin, joka toimii sisäisen viestinnän keskuksena ja ketjuohjauksen välineenä. Samalla Alkon tiimityövälineet uudistuivat.
Rauman uusi intranet ohjaa kohti moderneja työtapoja
HiQ:n toteuttama Elevate-intranet ja kollaboraatiopalvelut mahdollistavat työtapojen muutoksen Rauman kaupungin työntekijöille.
Globaali Elevate-intranet ja ryhmätyöskentelyn työkalut fiksumpaan viestintään Normetilla
HiQ konseptoi ja toteutti uuden globaalin intranetin ja modernit kollaboraatiotyökalut Normetille, nyt ne ovat 1 100 normetilaisen käytössä 30 maassa.
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni: Uusi globaali intranet rakentui ketterästi ja joustavasti
Modernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä
HiQ toteutti vuonna 2017 Lindströmin 4 000 työntekijälle globaalin intranetin ja 24 maasivustoa. Kirjavat viestintätavat yhtenäistettiin ja tieto löytyy helposti.
HMD Globalille HiQn Office 365 palvelut
HiQ toimitti HMD:lle Office 365 käyttöönoton, sisäisen viestinnän työkalut ja kollaboraatioympäristön pohjautuen Elevate -palveluihin
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Emmi Turanlahti
Microsoft 365 -palvelutemmi.turanlahti@hiq.fi