HiQ

M365 -jatkuva palvelu

Varmista M365 ympäristösi toimivuus ja jatkokehitys tukipalvelullamme.

Mikä Elevate M365 -jatkuva palvelu?

Pidämme Microsoft 365 -ympäristönne vakaana ja kehitämme palveluja yhdessä kanssanne. Suunnittelemme jatkuvan kehityksen Microsoft 365 -roadmapin mukaisesti ja ehdotamme sopivia kehityskohteita niin intranetin, Power Platformin, Teamsin kuin muidenkin tarvittavien M365-palveluiden osalta. Autamme myös analytiikan seurannassa ja datan hyödyntämisessä.

Miksi HiQ Microsoft 365 -tukikumppaniksi?

Tuttu tiimi

Projektitoteutuksen jälkeen teillä on tuttu tiimi käytettävissänne aina, kun tarvitsette Microsoft 365-tukea tai -pienkehitystä. Harjaantuneet asiantuntijamme tuntevat jo ympäristönne ja tietävät hyvin, mitä asioita voidaan lähteä seuraavaksi kehittämään.

Asiantuntijoidemme osaamisen saatte käyttöönne myös siirtämällä nykyisen M365-ympäristönne HiQ:n ylläpidettäväksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan käytännöistä: mika.huovinen@hiq.fi

Jatkuva kehitys

Microsoft 365 -palvelut kehittyvät jatkuvasti. Kerromme tuoreimmat uudistukset M365-roadmapilta ja autamme soveltamaan uusia ominaisuuksia asiakaskohtaisesti.

M365 tarjoaa analytiikkaa liittyen eri palveluiden käyttöön sekä luetuimpiin sisältöihin. Ehdotamme säännöllisen seurannan perusteella mahdollisia kehityskohteita ympäristöönne.

Asiakastyytyväisyys

Varmistamme tyytyväisyytenne M365-palveluun tukemalla työtapojen muutoksessa ja kouluttamalla pääkäyttäjiänne, asiantuntijoitanne ja loppukäyttäjiänne.

Tuemme pääkäyttäjiä jatkuvassa kehityksessä ja mahdollisten häiriöiden taklaamisessa. Analysoimme tarvittaessa, onko M365-ympäristössä ilmenneillä häiriöillä vaikutusta juuri teidän M365-käyttöönne.

Lue lisää tukipaketeistamme:

Katso myös
Microsoft 365 -referenssit
Uusi intranet modernimpaan viestintään GRK:lla
HiQ konseptoi ja toteutti GRK:lle uuden intranetin, joka modernisoi GRK:n sisäisen viestinnän käytännöt täysin.
Ramirentin uusi intranet – yksi viestintäkanava kaikille
Ramirentin uusi, globaali intranet palvelee Ramirentin työntekijöitä yhdeksässä eri maassa.
Microsoft Teams tehostaa työtä Matkahuollolla
Matkahuolto digitalisoi palvelujaan kovaa vauhtia. Yksi tärkeä askel oli henkilöstön työtapojen muutos Microsoft Teamsin avulla.
Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea
Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan intranet – tehokkaammin yhdessä
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uusi intranet modernisoi sisäisen viestinnän prosessit ja sisällöt.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä
HiQ toteutti Riverialle modernin intranetin uudistuneen organisaation tarpeisiin. Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä.
Uusi intranet ja tiimityövälineet sujuvoittavat työtä Alkossa
HiQ rakensi Alkolle uuden Aula-intranetin, joka toimii sisäisen viestinnän keskuksena ja ketjuohjauksen välineenä. Samalla Alkon tiimityövälineet uudistuivat.
Rauman uusi intranet ohjaa kohti moderneja työtapoja
HiQ:n toteuttama Elevate-intranet ja kollaboraatiopalvelut mahdollistavat työtapojen muutoksen Rauman kaupungin työntekijöille.
Globaali Elevate-intranet ja ryhmätyöskentelyn työkalut fiksumpaan viestintään Normetilla
HiQ konseptoi ja toteutti uuden globaalin intranetin ja modernit kollaboraatiotyökalut Normetille, nyt ne ovat 1 100 normetilaisen käytössä 30 maassa.
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni Office 365 Elevate -palveluihin
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni: Uusi globaali intranet rakentui ketterästi ja joustavasti
Modernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä
HiQ toteutti vuonna 2017 Lindströmin 4 000 työntekijälle globaalin intranetin ja 24 maasivustoa. Kirjavat viestintätavat yhtenäistettiin ja tieto löytyy helposti.
HMD Globalille HiQn Office 365 palvelut
HiQ toimitti HMD:lle Office 365 käyttöönoton, sisäisen viestinnän työkalut ja kollaboraatioympäristön pohjautuen Elevate -palveluihin
Yhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää