HiQ

Microsoft 365 Power Platform & Azure -kehitys

Tehosta organisaatiosi liiketoimintaprosesseja monipuolisesti Microsoft 365 Power Platformilla sekä Azure-ratkaisuilla.

Power Automate - Automatisoi organisaatiosi prosesseja

Microsoft Power Automaten avulla luodaan liiketoimintakohtaisia ratkaisuja ilman sovelluskehitykseen vaadittavaa ohjelmointia. Manuaalisia prosesseja saadaan nopeasti automatisoitua joko valmiiden mallien pohjalta mukauttaen tai alusta alkaen rakentaen määriteltyyn tarpeeseen.

HiQ:lla on monipuolinen osaaminen Power Automaten hyödyntämisestä erilaisiin tarpeisiin. Näitä ovat esim. kollaboraatiotyökalujen (Teams & Team sites) hallittu luominen ja elinkaarenhallinta Elevate Teamwork managerilla, lounastilausten automatisointi ja dokumentinhallinnan prosessien digitalisointi.

PowerApps - Low-code-sovellukset

PowerAppsilla ratkaiset liiketoimintaasi tukevan sovelluskehityksen nopeasti ja maltillisilla kustannuksilla. PowerApps on no-code / low-code -alusta, joka mahdollistaa selain- ja mobiilikäyttöisten sovellusten kehityksen pieniin tai suuriin tarpeisiin ketterästi ja skaalautuvasti. Yksinkertaisimmillaan PowerApps -toteutus voi olla mobiilisovellus, jolla esim. kenttätyöntekijät voivat raportoida turvallisuushavaintoja keskitetysti hallittuun tietokantaan. Myös monipuolinen sovellus suuren tietomassan keräämiseen, käsittelyyn ja analysointiin voidaan toteuttaa PowerAppsilla.

Kehitä itse – me tuemme!

Power Automate & Power Apps mahdollistavat organisaation oman sovelluskehityksen ns. kansalaiskehittäjien avulla – lähes kuka hyvänsä voi rakentaa päivittäistä työtä helpottavia prosesseja valmiiden mallipohjien avulla tai kehittyneempiä ratkaisuja syvällisemmän perehtymisen kautta. Tarjoamme tukea ja koulutusta käyttötarpeiden kartoitukseen sekä tekniseen toteutukseen organisaatiosi tarpeiden mukaisesti!

Azure-kehityksellä skaalautuvutta

Mikäli Power Platformin tarjoamat valmiit low-code ja no-code -ratkaisut eivät riitä liiketoimintasi tarpeisiin, ei hätää! HiQ:lla on vuosien kokemus liiketoimintaratkaisujen toteuttamisesta Azuren sovelluskehityskomponenteilla sekä näiden ratkaisujen yhdistämisestä Microsoft 365 -alustaan ja ulkoisiin järjestelmiin.

Katso myös
Microsoft 365 -referenssit
Uusi intranet modernimpaan viestintään GRK:lla
HiQ konseptoi ja toteutti GRK:lle uuden intranetin, joka modernisoi GRK:n sisäisen viestinnän käytännöt täysin.
Ramirentin uusi intranet – yksi viestintäkanava kaikille
Ramirentin uusi, globaali intranet palvelee Ramirentin työntekijöitä yhdeksässä eri maassa.
Microsoft Teams tehostaa työtä Matkahuollolla
Matkahuolto digitalisoi palvelujaan kovaa vauhtia. Yksi tärkeä askel oli henkilöstön työtapojen muutos Microsoft Teamsin avulla.
Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea
Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan intranet – tehokkaammin yhdessä
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uusi intranet modernisoi sisäisen viestinnän prosessit ja sisällöt.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä
HiQ toteutti Riverialle modernin intranetin uudistuneen organisaation tarpeisiin. Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä.
Uusi intranet ja tiimityövälineet sujuvoittavat työtä Alkossa
HiQ rakensi Alkolle uuden Aula-intranetin, joka toimii sisäisen viestinnän keskuksena ja ketjuohjauksen välineenä. Samalla Alkon tiimityövälineet uudistuivat.
Rauman uusi intranet ohjaa kohti moderneja työtapoja
HiQ:n toteuttama Elevate-intranet ja kollaboraatiopalvelut mahdollistavat työtapojen muutoksen Rauman kaupungin työntekijöille.
Globaali Elevate-intranet ja ryhmätyöskentelyn työkalut fiksumpaan viestintään Normetilla
HiQ konseptoi ja toteutti uuden globaalin intranetin ja modernit kollaboraatiotyökalut Normetille, nyt ne ovat 1 100 normetilaisen käytössä 30 maassa.
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni Office 365 Elevate -palveluihin
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni: Uusi globaali intranet rakentui ketterästi ja joustavasti
Modernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä
HiQ toteutti vuonna 2017 Lindströmin 4 000 työntekijälle globaalin intranetin ja 24 maasivustoa. Kirjavat viestintätavat yhtenäistettiin ja tieto löytyy helposti.
HMD Globalille HiQn Office 365 palvelut
HiQ toimitti HMD:lle Office 365 käyttöönoton, sisäisen viestinnän työkalut ja kollaboraatioympäristön pohjautuen Elevate -palveluihin
Yhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää