HiQ

Moderni SharePoint-intranet

Elevate-intranet sujuvaan ja moderniin sisäiseen viestintään.

Tehokas suunnittelu ja toteutus

HiQ:n Elevate-intranetin toteutus kattaa organisaation sisäisen viestinnän tarpeiden kartoituksen ja parhaiden käytäntöjen mukaisen toteutuksen. HiQ:n kokeneiden asiantuntijoiden ja valmiiden toteutusmallien avulla varmistatte nopean ja vaivattoman intranet-projektin ja käyttöönoton.

HiQ:lla on vuosien kokemus Microsoft 365 -projekteista ja laaja tekninen osaaminen toiminnallisuuksien toteuttamisesta laadukkaasti, käyttäjäystävällisesti ja skaalautuvasti. HiQ:n asiantuntijat ehdottavat proaktiivisesti parhaita toteutustapoja helposti ylläpidettävälle ja jatkokehitettävälle ratkaisulle sekä varmistavat, ettei turhia kustomointeja tehdä.

Moderni SharePoint ja Microsoft 365 intranetin alustana

SharePointin modernit viestintäsivustot toimivat hyvin käyttäjäystävällisen ja ulkoasultaan raikkaan intranetin alustana. Sisällöntuotanto, uutisointi ja käyttö on intuitiivista ja helppoa, ja mobiilikäyttö onnistuu SharePoint mobiilisovelluksella Android, iOS ja Windows-laitteilla.

SharePointin viestintäsivustot tarjoavat monipuoliset toiminnot intranetin perustoiminnallisuuksien toteutukseen. Visuaaliset ja helposti muokattavat uutis- ja sisältösivut mahdollistavat tehokkaan sisäisen viestinnän, jota voidaan helposti rikastaa esimerkiksi kommentoinnilla, Yammer-upotuksilla, Stream-videoilla ja Forms-kyselyillä. M365-alustan monipuoliset mahdollisuudet huomioidaan viestinnällisessä intrassa, jotta organisaationne saa optimaalisen hyödyn irti eri palveluista.

Elevate M365 intranet -toteutus sisältää sisältörakenteen sekä tiedon löydettävyyden ja elinkaarenhallinnan suunnittelun. Näin varmistetaan, että intranetista tulee helppokäyttöinen ja aikaa kestävä myös organisaation tarpeiden muuttuessa.

Tekninen toteutus parhaiden käytäntöjen mukaisesti

Koska intranet rakennetaan valmiille M365-alustalle, on tärkeää toteuttaa ratkaisut Microsoftin parhaita käytäntöjä noudattaen ja oletustoiminnallisuuksia hyödyntäen. Mahdolliset kustomointitarpeet kartoitetaan tarkasti ja toteutetaan Microsoftin suositusten mukaisilla teknologioilla.

Tuemme asiakkaitamme alustamuutosten aiheuttamissa muutoksissa proaktiivisesti osana tuki- ja ylläpitopalveluamme.

Katso myös
Microsoft 365 -referenssit
Uusi intranet modernimpaan viestintään GRK:lla
HiQ konseptoi ja toteutti GRK:lle uuden intranetin, joka modernisoi GRK:n sisäisen viestinnän käytännöt täysin.
Ramirentin uusi intranet – yksi viestintäkanava kaikille
Ramirentin uusi, globaali intranet palvelee Ramirentin työntekijöitä yhdeksässä eri maassa.
Microsoft Teams tehostaa työtä Matkahuollolla
Matkahuolto digitalisoi palvelujaan kovaa vauhtia. Yksi tärkeä askel oli henkilöstön työtapojen muutos Microsoft Teamsin avulla.
Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea
Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan intranet – tehokkaammin yhdessä
Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan uusi intranet modernisoi sisäisen viestinnän prosessit ja sisällöt.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä
HiQ toteutti Riverialle modernin intranetin uudistuneen organisaation tarpeisiin. Riveria otti Office 365 -palvelut laajasti käyttöön uuden intranetin myötä.
Uusi intranet ja tiimityövälineet sujuvoittavat työtä Alkossa
HiQ rakensi Alkolle uuden Aula-intranetin, joka toimii sisäisen viestinnän keskuksena ja ketjuohjauksen välineenä. Samalla Alkon tiimityövälineet uudistuivat.
Rauman uusi intranet ohjaa kohti moderneja työtapoja
HiQ:n toteuttama Elevate-intranet ja kollaboraatiopalvelut mahdollistavat työtapojen muutoksen Rauman kaupungin työntekijöille.
Globaali Elevate-intranet ja ryhmätyöskentelyn työkalut fiksumpaan viestintään Normetilla
HiQ konseptoi ja toteutti uuden globaalin intranetin ja modernit kollaboraatiotyökalut Normetille, nyt ne ovat 1 100 normetilaisen käytössä 30 maassa.
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni Office 365 Elevate -palveluihin
Oras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajeni: Uusi globaali intranet rakentui ketterästi ja joustavasti
Modernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä
HiQ toteutti vuonna 2017 Lindströmin 4 000 työntekijälle globaalin intranetin ja 24 maasivustoa. Kirjavat viestintätavat yhtenäistettiin ja tieto löytyy helposti.
HMD Globalille HiQn Office 365 palvelut
HiQ toimitti HMD:lle Office 365 käyttöönoton, sisäisen viestinnän työkalut ja kollaboraatioympäristön pohjautuen Elevate -palveluihin
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää