HiQ

Integroi

Digitalisaatio ja API-verkostot nostavat yrityksen integraatiot keskiöön. Tutustu integraatiopalveluihimme, joihin yhdistyy hyperautomaatio.

Mitä integraatiopalveluilla saavutetaan?

Integraatioalusta taipuu moneen: sillä voi tappaa spagettihirviön konesalista, automatisoida paremmin kuin pelkällä ohjelmistorobotiikalla tai mahdollistaa digitalisaatio julkaisemmalla API-rajapintoja olemassa olevista järjestelmistä. Tämän lisäksi se mahdollistaa kaikkien tietovirtojen monitoroinnin ja hallinnan. Tietovirtojen integraatiot voivat tarkoittaa vaikkapa talon sisäisiä CRM-integraatioita, HR-integraatiota tai kumppanien välisiä yhteyksiä. Väline ei yksin riitä - tarvitset toimittajan, jolla on kattavat integraatiopalvelut. Integraation yhdistämistä RPA:han ja koneoppimiseen kutsumme hyperautomaatioksi.

Toimitamme integraatioratkaisut käyttöönne yli 30 vuoden kokemuksella. Työvälineinämme ovat kotimainen FRENDS-integraatioalusta, Microsoft Azuren integraatio- ja AI-työkalut sekä UiPath RPA-tarpeissa. Olit sitten miettimässä APIen hyötyjä, ohjelmistorobotiikan eli RPA:n säästöjä tai ihan vain perinteistä työnkulkuintegraatiota - kattavat integraatiopalvelumme auttavat sinua alun tarpeen ja arkkitehtuurin tunnistamisessa, integraatioiden jatkuvassa toteutuksessa sekä niiden ylläpidossa ja hallinoinnissa.

Oikein tehdyllä integraatiolla mahdollistat digitalisaation avaamalla nykyjärjestelmäsi API-rajapintoina ja säästät automatisoimalla prosessisi. Integraatio ei ole pelkkää järjestelmien välisen viestinnän mahdollistamista.

103

Integraatio-osaajaa

31

Vuotta kokemusta integraatioista

200+

Integraatioasiakasta

7

Integraatiotiimiä 4:ssä eri maassa.

Miten päästä alkuun APIen ja integraatioiden kanssa?

Hyvällä integraaatioarkkitehtuurisuunnittelulla varmistetaan oikeanlaiset toteutustavat. Kääntäen voisi ajatella sen varmistavan erittäin kalliiden virheiden välttämisen niin suorituskyvyssä, toteutuksen jakelussa kuin tietoturvassakin. Oikeanlaisella arkkitehtuurin suunnittelulla ja jalkautuksella mahdollistetaan myös uudelleen käytettävät rajapinnat eli APIt. Oikein tehty arkkitehtuuri takaa, että integraatiopalvelumme toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Oletko mahdollistamassa digitalisaatiota APIen avulla tai hankkimassa kustannussäästöjä prosessiautomaation kautta (BPA, RPA)? Alkuun pääsee myös integraatioarkkitehtuuria kevyemmin integraatioiden tarvekartoituksella. Tarvekartoitus on integraatiopalvelu, joka kertoo mihin kaikkeen voit integraatioalustaasi hyödyntää - oli se sitten point-to-point integraatiospagettihirviön eliminointi tai API-talouteen osallistuminen.

API:ien ja integraatioiden toteutukset

Toteutamme parhailla integraatiotavoilla ja välineillä integraatiosi - oli kyseessä sitten digitalisaation mahdollistavat APIt, kustannussäästöjä tuova prosessiautomaatio robotilla (RPA) tai ilman (BPA). Pystymme tekemään prosessiautomaatiosta myös älykästä kaatamalla mukaan sopivasti koneoppimista - tätä RPA:n, integraation ja tekoälyn yhdistelmää kutsutaan hyperautomaatioksi. DevOps tiimiemme toteutusprosessiin kuuluu aina hyvä wiki-dokumentaatio, ratkaisuiden revisiointi ja testaus - automaattisesti silloin kuin mahdollista. Tutustu tästä integraatiopalveluumme.

API:ien ja integraatioiden hallinta ja ylläpito

Integraatioalusta on kuin elävä olento: sinne syntyy useiden projektien tuloksena kattava joukko erilaisia integraatioratkaisuja. Näihin useisiin yhdellä integraatioalustalla eläviin ratkaisuihin kohdistuu myös kaikkien muiden järjestelmien muutokset - näin alusta eristää muutosten leviämisen koko järjestelmäkenttään. Miten tällaista kokonaisuutta sitten hallitaan? Ketterä ICC on integraatiopalvelu, jossa valmennetaan asiakas hallinnoimaan integraatioita ja niiden tekemistä. Nykyaikainen ICC on nimestään huolimatta enemmän osaamis- ja vastuuverkosto kuin keskitetty osaamiskeskus.

Onko integraatioalustalla väliä?

Nykyaikainen integraatioalustaon tärkeä valinta. Integraatioarkkitehtuurisuunnitelusssa annamme suosituksia alustasta. Toimitamme itse integraatiot seuraavilla alustoilla: FRENDS eiPaaS, UiPath ja Azure Integration Services.

Haluaisitko integraatiot kokonaispalveluna?

Integraatiota voi myös ajatella ostettavan kokonaispalveluna. Englanniksi tätä kutsutaan termilla Integration-as-a-Service eli IaaS. IaaS:ssa toimitamme ratkaisun siten, että ostat vain ja ainoastaan integraatiopalvelun - me hoidamme näkymättömissä integraatioalustan, ennalta sovitun määrän ylläpito- ja huoltotyötä sekä pienkehitystä. Annamme niin integraatioalustalle kuin sen päälle tehdyille ratkaisuille yhden samaan palveluhintaan kuuluvan palvelutasolupauksen eli SLA:n.

Toimitamme integraatiopalvelumme DevOps-henkeen Espoosta, Moskovasta, Puolan Gdyniasta tai Ruotsista Göteborgista. Integraatiotoimituksissa käytämme järjestelmäintegraatioiden erityisluonteeseen sopivaa kehittämäämme Agile Integration Model (AIM) kehitysmallia. Näin varmistamme, että haastavatkin monen toimittajan hankkeet pääsevät maaliin - järkevin kustannuksin.

Jos haluat perehtyä nykyaikaisiin integraatioihin, lue "Integraatiot - lyhyt oppimäärä" -artikkeli tai ota yhteyttä sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tarkemmin
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935