HiQ

Integroi

Digitalisaatio ja API-verkostot nostavat yrityksen integroitumiskyvykkyyden keskiöön. Tutustu integraatiopalveluihimme johon yhdistyy hyperautomaatio.

Mitä integraatiopalveluilla saavutetaan?

Integraatioalusta taipuu moneen: sillä voi tappaa spagettihirviön konesalista, automatisoida paremmin kuin vaikkapa pelkällä ohjelmistorobotiikalla tai mahdollistaa digitalisaatio julkaisemmalla api-rajapintoja olemassa olevista järjestelmistä. Tämän lisäksi se mahdollistaa kaikkien tietovirtojen monitoroinnin ja hallinnan. Tietovirtojen integrointi voi tarkoittaa vaikkapa talon sisäisiä CRM-integraatioita, HR-integraatiota tai kumppanien välisiä yhteyksiä. Väline ei yksin riitä - tarvitset toimittajan, jolla on kattavat integraatiopalvelut.

Toimitamme integraatioratkaisut käyttöönne yli 30-vuoden kokemuksella. Työvälineinämme ovat kotimainen FRENDS-integraatioalusta, Microsoft Azuren integraatiotyökalut sekä UiPath RPA-tarpeissa. Olit sitten miettimässä APIen hyötyjä, ohjelmistorobotiikan eli RPAn säästöjä tai ihan vain perinteistä työnkulkuintegraatiota - kattavat integraatiopalvelumme auttavat sinua alun tarpeen ja arkkitehtuurin tunnistamisessa, integraatioiden jatkuvassa toteutuksessa sekä niiden ylläpidossa ja hallinoinnissa.

Oikein tehdyllä integraatiolla mahdollistat digitalisaation avaamalla nykyjärjestelmäsi API-rajapintoina ja säästät automatisoimalla prosessisi. Integraatio ei ole vain järjestelmien välisen viestinnän mahdollistamista.

103

Integraatio-osaajaa

31

Vuotta kokemusta integraatioista

200+

Integraatioasiakasta

7

Integraatiotiimiä 4:ssä eri maassa.

Miten päästä alkuun APIen ja integraatioiden kanssa?

Hyvällä integraaatioarkkitehtuurisuunnittelulla varmistetaan oikeanlaiset toteutustavat. Kääntäen voisi ajatella, että se varmistaa erittäin kalliiden virheiden välttämisen niin suorituskyvyssä, toteutuksen jakelussa kuin tietoturvassakin. Oikeanlaisella arkkitehtuurin suunnittelulla ja jalkautuksella mahdollistetaan myös uudelleen käytettävät rajapinnat - APIt. Oikein tehty arkkitehtuuri takaa, että integraatiopalvelumme toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Oletko mahdollistamassa digitalisaatiota API:ien avulla tai hankkimassa kustannussäästöjä prosessiautomaation kautta (BPA, RPA)? Alkuun pääsee myös integraatioarkkitehtuuria kevyemmin integraatioiden tarvekartoituksella. Tarvekartoitus on integraatiopalvelu, joka kertoo myös mihin kaikkeen voit integraatioalustaasi hyödyntää - oli se sitten point-to-point integraatiospagettihirviön eliminointi tai API-talouteen osallistuminen.

API:ien ja integraatioiden toteutukset

Toteutamme parhailla integraatiotavoilla ja välineillä integraatiosi - oli kyseessä sitten digitalisaation mahdollistavat APIt, kustannussäästöjä tuova prosessiautomaatio robotilla (RPA) tai ilman (BPA). Pystymme tekemään prosessiautomaatiosta myös älykästä kaatamalla mukaan sopivasti koneoppimista - tätä RPA:n, integraation ja tekoälyn yhdistelmää kutsutaan hyperautomaatioksi. DevOps tiimiemme toteutusprosessiin kuuluu aina hyvä wiki-dokumentaatio, ratkaisuiden revisiointi ja testaus - automaattisesti silloin kuin mahdollista. Tutustu tästä integraatiopalveluumme.

API:ien ja integraatioiden hallinta ja ylläpito

Integraatioalusta on elävä olento, sinne syntyy useiden projektien tuloksena kattava joukko erilaisia integraatioratkaisuja. Näihin useisiin yhdellä integraatioalustalla eläviin ratkaisuihin kohdistuu myös kaikkien muiden järjestelmien muutokset - näin alusta eristää muutosten leviämisen koko järjestelmäkenttään. Miten sitten tällaista kokonaisuutta hallitaan? Ketterä ICC on integraatiopalvelu, jossa valmennetaan asiakas hallinnoimaan integraatioita ja niiden tekemistä. Nykyaikainen ICC on nimestään huolimatta enemmän osaamis- ja vastuuverkosto kuin keskitetty osaamiskeskus.

Onko integraatioalustalla väliä?

Nykyaikaisen integraatioalustan valinta on tärkeä valinta. Integraatioarkkitehtuurisuunnitelusssa annamme suosituksia alustasta. Toimitamme itse integraatiot seuraavilla alustoilla: FRENDS eiPaaS, Dell Boomi, Azure Integration Services.

Haluaisitko integraation kokonaispalveluna?

Integraatiota voi myös ajatella ostettavan kokonaispalveluna. Englanniksi sitä kutsutaan termilla Integration-as-a-Service eli IaaS. Se tarkoittaa sitä, että toimitamme ratkaisun niin, että ostat vain ja ainoastaan integraatiopalvelun - me hoidamme näkymättömissä integraatioalustan, ennalta sovitun määrän ylläpito ja huoltotyötä sekä pienkehitystä. Annamme niin integraatioalustalle kuin sen päälle tehdylle ratkaisulle yhden samaan palveluhintaan kuuluvan palvelutasolupauksen eli SLA:n.

Toimitamme integraatiopalvelumme DevOps-henkeen Espoosta, Moskovasta, Puolan Gdyniasta tai Ruotsista Göteborgista.

Jos haluat perehtyä nykyaikaisiin integraatioihin, lue "Integraatiot - lyhyt oppimäärä" -artikkeli tai ota yhteyttä sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tarkemmin
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935