HiQ

Integroi

Digitalisaatio ja API-verkostot nostavat yrityksen integroitumiskyvykkyyden keskiöön. Tutustu integraatiopalveluihimme johon yhdistyy hyperautomaatio.

Mitä integraatiopalveluilla saavutetaan?

Integraatioalusta taipuu moneen: sillä voi tappaa spagettihirviön konesalista, automatisoida paremmin kuin vaikkapa pelkällä ohjelmistorobotiikalla tai mahdollistaa digitalisaatio julkaisemmalla api-rajapintoja olemassa olevista järjestelmistä. Tämän lisäksi se mahdollistaa kaikkien tietovirtojen monitoroinnin ja hallinnan. Tietovirtojen integrointi voi tarkoittaa vaikkapa talon sisäisiä CRM-integraatioita, HR-integraatiota tai kumppanien välisiä yhteyksiä. Väline ei yksin riitä - tarvitset toimittajan, jolla on kattavat integraatiopalvelut. Integraation yhdistämistä RPA:han ja koneoppimiseen kutsumme hyperautomaatioksi.

Toimitamme integraatioratkaisut käyttöönne yli 30-vuoden kokemuksella. Työvälineinämme ovat kotimainen FRENDS-integraatioalusta, Microsoft Azuren integraatiotyökalut sekä UiPath RPA-tarpeissa. Olit sitten miettimässä APIen hyötyjä, ohjelmistorobotiikan eli RPAn säästöjä tai ihan vain perinteistä työnkulkuintegraatiota - kattavat integraatiopalvelumme auttavat sinua alun tarpeen ja arkkitehtuurin tunnistamisessa, integraatioiden jatkuvassa toteutuksessa sekä niiden ylläpidossa ja hallinoinnissa.

Oikein tehdyllä integraatiolla mahdollistat digitalisaation avaamalla nykyjärjestelmäsi API-rajapintoina ja säästät automatisoimalla prosessisi. Integraatio ei ole vain järjestelmien välisen viestinnän mahdollistamista.

103

Integraatio-osaajaa

31

Vuotta kokemusta integraatioista

200+

Integraatioasiakasta

7

Integraatiotiimiä 4:ssä eri maassa.

Miten päästä alkuun APIen ja integraatioiden kanssa?

Hyvällä integraaatioarkkitehtuurisuunnittelulla varmistetaan oikeanlaiset toteutustavat. Kääntäen voisi ajatella, että se varmistaa erittäin kalliiden virheiden välttämisen niin suorituskyvyssä, toteutuksen jakelussa kuin tietoturvassakin. Oikeanlaisella arkkitehtuurin suunnittelulla ja jalkautuksella mahdollistetaan myös uudelleen käytettävät rajapinnat - APIt. Oikein tehty arkkitehtuuri takaa, että integraatiopalvelumme toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Oletko mahdollistamassa digitalisaatiota API:ien avulla tai hankkimassa kustannussäästöjä prosessiautomaation kautta (BPA, RPA)? Alkuun pääsee myös integraatioarkkitehtuuria kevyemmin integraatioiden tarvekartoituksella. Tarvekartoitus on integraatiopalvelu, joka kertoo myös mihin kaikkeen voit integraatioalustaasi hyödyntää - oli se sitten point-to-point integraatiospagettihirviön eliminointi tai API-talouteen osallistuminen.

API:ien ja integraatioiden toteutukset

Toteutamme parhailla integraatiotavoilla ja välineillä integraatiosi - oli kyseessä sitten digitalisaation mahdollistavat APIt, kustannussäästöjä tuova prosessiautomaatio robotilla (RPA) tai ilman (BPA). Pystymme tekemään prosessiautomaatiosta myös älykästä kaatamalla mukaan sopivasti koneoppimista - tätä RPA:n, integraation ja tekoälyn yhdistelmää kutsutaan hyperautomaatioksi. DevOps tiimiemme toteutusprosessiin kuuluu aina hyvä wiki-dokumentaatio, ratkaisuiden revisiointi ja testaus - automaattisesti silloin kuin mahdollista. Tutustu tästä integraatiopalveluumme.

API:ien ja integraatioiden hallinta ja ylläpito

Integraatioalusta on elävä olento, sinne syntyy useiden projektien tuloksena kattava joukko erilaisia integraatioratkaisuja. Näihin useisiin yhdellä integraatioalustalla eläviin ratkaisuihin kohdistuu myös kaikkien muiden järjestelmien muutokset - näin alusta eristää muutosten leviämisen koko järjestelmäkenttään. Miten sitten tällaista kokonaisuutta hallitaan? Ketterä ICC on integraatiopalvelu, jossa valmennetaan asiakas hallinnoimaan integraatioita ja niiden tekemistä. Nykyaikainen ICC on nimestään huolimatta enemmän osaamis- ja vastuuverkosto kuin keskitetty osaamiskeskus.

Onko integraatioalustalla väliä?

Nykyaikaisen integraatioalustan valinta on tärkeä valinta. Integraatioarkkitehtuurisuunnitelusssa annamme suosituksia alustasta. Toimitamme itse integraatiot seuraavilla alustoilla: FRENDS eiPaaS, Dell Boomi, Azure Integration Services.

Haluaisitko integraation kokonaispalveluna?

Integraatiota voi myös ajatella ostettavan kokonaispalveluna. Englanniksi sitä kutsutaan termilla Integration-as-a-Service eli IaaS. Se tarkoittaa sitä, että toimitamme ratkaisun niin, että ostat vain ja ainoastaan integraatiopalvelun - me hoidamme näkymättömissä integraatioalustan, ennalta sovitun määrän ylläpito ja huoltotyötä sekä pienkehitystä. Annamme niin integraatioalustalle kuin sen päälle tehdylle ratkaisulle yhden samaan palveluhintaan kuuluvan palvelutasolupauksen eli SLA:n.

Toimitamme integraatiopalvelumme DevOps-henkeen Espoosta, Moskovasta, Puolan Gdyniasta tai Ruotsista Göteborgista.

Jos haluat perehtyä nykyaikaisiin integraatioihin, lue "Integraatiot - lyhyt oppimäärä" -artikkeli tai ota yhteyttä sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tutustu tarkemmin
Integraatioreferenssejämme
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista FRENDS-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen FRENDS-hyperautomaatioalustalle
Aalto Yliopisto - RPA ja APIt
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa HiQ:n kanssa FRENDS -integraatioalustalla.
S-Pankki integroi FRENDS:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt FRENDS:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi FRENDS:llä
FRENDS -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Lohjan kaupunki automatisoi prosesseja
HiQ:n FRENDS-integraatioalusta auttaa Lohjan kaupunkia automatisoimaan kriittiset prosessit.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Teboil ja HiQ – 30 vuotta yhteistyötä
HiQ tarjoaa nopeaa ja tarkkaa tiedonsiirtoa Teboilille mm. myyntitapahtumien käsittelyssä. FRENDS otti tietovirrat haltuun jo vuonna 1988.
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935