HiQ

Integraatiototeutukset

Tehokas integraatioiden toteutusvaihe on hiottu tuottamaan integraatioratkaisut nopeasti sekä laajemmissa monitoimittajaprojekteissa että pienimuotoisessa kehittämisessä

Liiketoimintalähtöisiä integraatioratkaisuja kustannustehokkaasti

Olemme luoneet integraatioiden erityisluonteen huomioonottavan toimitusmallin. Integraatioalustan yksi tehtävä on estää järjestelmämuutosten leviäminen toisiin järjestelmiin - näin ollen siihen itseensä kohdistuu valtaisa määrä muutospaineita. Se toimii myös tiedon levityskanavana rajapintojen kautta (APIt) ja niiden versioinnista ja hallinnoinnista huolehtiminen on oma osaamisen lajinsa.

Integraatiototeutuksemme tehdään asiakkaalle täysin läpinäkyvästi: esimerkiksi kehityksen etenemistä, tulevien töiden aikataulua ja dokumentaatiota voidaan seurata reaaliaikaisesti.

Palvelumme integraatiototeutuksissa

 • Liiketoimintaprosessien mallintaminen integraatioiden näkökulmasta

 • Integraatioratkaisujen sekä rajapintojen suunnittelu ja määrittely

 • Integraatiokehitys

  • APIen luonti ja niiden hallinta

  • Prosessiautomaation luominen

  • Ajastukset

  • RPA:n eli ohjelmistorobotiikan liittäminen osaksi prosessiautomaatiota

 • Integraatiotestaus / automatisoitu testaus

 • Käyttöönoton tehostettu tuki

 • Transitio tuotannon tukeen

 • Tekninen projektinhallinta

 • Pienkehitys ja tuki valitun mallin mukaan

Integraatiototeutuksissa toimintatavat sovitetaan asiakkaan tilanteeseen ja kulttuuriin. Lisäksi hyödynnämme alan parhaita käytäntöjä ja ketterää integraatioiden toteutustapaa. Saamme aikaan miellyttävän asiakaskokemuksen yhdistämällä asiantuntijoidemme vahvan teknologiaosaamisen tiiviiseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa.

Toimitusmallit tarpeen mukaan

Tarjoamme integraatio-osaamistamme kolmella eri tavalla: DevOps-tiimeinä, AD/AM-mallilla sekä integraatiokonsultointina.

DevOps

DevOps-mallissa ajattelemme integraation tuotteeksi projektin sijaan. Tuotetta kehittää ja ylläpitää sama DevOps-tiimi parhaine käytäntöineen. Näin saavutetaan ylivertainen laatu niin kehityksessä kuin ylläpidossa.

DevOps-malli sopii niin pienille kuin isoillekin asiakkaille. Suuremmat tarpeet voimme hoitaa DevOps-tiimillä, joka palvelee vain yhtä asiakasta. Pienemmät tarpeet kohdistamme yhdelle DevOps-tiimille, jolla on monta pientä - tyypillisesti saman toimialan - integraatiotuotetta kehitettävänään sekä ylläpidettävään.

DevOps -silmukka
DevOps -silmukka
DevOps -silmukka
DevOps -silmukka

DevOps-toimitustiimimme toimivat Scrum-ban-mallin mukaisesti. Backlogin sisällön tekeminen rytmitetään joko jatkuvaksi kehitykseksi tai projektien tarpeiden mukaan sprintteihin. Toimintamme on hyvin yhteensopiva niin laajojen, valtaisan määrän integraatiototeutuksia sisältävien hankkeiden, kuin pienten "silloin tällöin jotain" -tarpeiden kanssa.

Integraatiovelho lainaksi

Tarvitsetko integraatio-osaajan osaksi omaa tiimiäsi? Se onnistuu: kokeneet integraatiovelhomme liittyvät osaksi asiakkaan toimitustiimiä hoitaen integraatiotontin haasteet puolestasi.

Voit lukea lisää integraatiosta artikkelistamme Integraatiot - lyhyt oppimäärä tai ottaa yhteyttä tämän sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Lataa Integraatio-ostajan Opas (in English)

Liittyvää sisältöä
Integraatioreferenssejämme
OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta
OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle
Integraatiosta hyperautomaatioon
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa frends -integraatioalustalla. RPA on korvattu tekoälyllistetyllä hyperautomaatiolla.
S-Pankki integroi Frends:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt Frends:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi Frends:llä
Frends -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Lohjan kaupunki automatisoi prosesseja
HiQ:n FRENDS-integraatioalusta auttaa Lohjan kaupunkia automatisoimaan kriittiset prosessit.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n eiPaaS
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta
Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja
MTV ja HiQ strategiseen kumppanuuteen
HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastaavat MTV:n nopeasti muuttuviin tarpeisiin.
Integraatiot luovat Nevelle liiketoimintaa
HiQ ICC ohjaa Neven integraatioratkaisujen kehittämistä, ylläpitoa ja tuotannon toimintaa liiketoiminnan tarpeet huomioiden.
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen
Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.
Oras luottaa Frends-integraatioalustaan
Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.
ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta
ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.
Lisää

Tästä projektista

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935