HiQ

Asiantuntijapalvelut

Teknistä asiantuntemusta käyttöösi ohjelmistokehitykseen, designiin, projektinhallintaan tai testaukseen.

Asiantuntijapalvelut

Meiltä löydät teknistä ammattitaitoa niin isoihin kuin pienempiinkin projekteihin. Tarvitsit sitten kehitysvoimaa, laadunvarmistusta, tukipalveluita, projektin ohjausta tai designia, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi joko tiiminä tai yksittäisinä konsultteina. Meillä on kokemusta lukuisista yhteiskunnallisesti merkittävistä projekteista ja eri suuruisista hankkeista.

Konsulteiltamme löytyy vahvan teknisen asiantuntemuksen lisäksi myös toimialaosaamista ja kokemusta erilaisista toimitusympäristöistä.

Kehitystyö

Ohjelmistokehitys on erityisalaamme talosta löytyykin parisen sataa kehittäjää. Teknologiakattauksemme on laaja ja tekijöitä löytyy lähes mihin tahansa kehitystarpeeseen uusimmista teknologioista vanhempiin järjestelmiin. Backend, serveriosaaminen, integraatiokehitys, web- ja mobiiliteknologiat, pilvipalvelut, tunnistautuminen, tietoturva sekä monenlainen erityisosaaminen - meiltä löytyy asiantuntija tai tiimi tarpeeseesi. Teknisten taitojen lisäksi tekijöiltämme löytyy laajalti kokemusta toimialoista ja erilaisista työskentelymalleista.

Design

Tarvitsit sitten käyttöliittymäsuunnittelua, esteettistä designia tai palvelumuotoilua, kokeneet designerimme ovat saatavilla joko osaksi tiimiäsi tai kokonaisena tiiminä. Vahva toimialakokemus, liiketoimintalähtöisyys ja erilaiset työympäristöt ovat design konsulttiemme erityisalaa. Designerimme huomioivat aina asiakkaan tarpeet, haet sitten ratkaisultasi helppoa saavutettavuutta tai näyttävää käyttökokemusta.

Tekninen projektinhallinta

Tekniset projektipäällikkömme varmistavat hankkeesi sujuvuuden ja mutkattoman läpiviennin. Projektipäälliköillämme on kokemusta monenlaisista hankkeista, lukuisilta eri toimialoilta. Projektin suunnittelu, johtaminen ja loppuunsaattaminen asiantuntijan toimesta takaa halutun lopputuloksen määräajassa.

Laadunvarmistus

Testausasiantuntijamme auttavat asiakkaita testiautomaation, testausprojektien hallinnan, testisuunnittelun ja manuaalitestauksen saralla. Uusimmat teknologiat ja laaja toimialakokemus sekä erityistarpeiden huomioiminen saavutettavuustestauksella kuuluvat asiantuntijoidemme perusosaamiseen. Tarvitsit sitten yksittäistä testaajaa tiimisi tueksi tai koko testaustiimiä, löydät konsultit helposti meiltä.

Yhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää