HiQ Finlandille myönnetty ISO 9001/14001/27001 -sertifikaatit

Teknologiayhtiö HiQ Finland juhlii merkittävää virstanpylvästä, kun yritykselle myönnettiin ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 -sertifikaatit kesäkuussa 2022.

ISO 27001 osoittaa, että HiQ Finlandin tietoturva, riskienhallinta ja soveltuvuuslausunto ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Lisäksi laatu, kehitystyö ja toimitukset hallitaan korkein ISO 9001 -standardein, mikä vahvistaa asiakastyytyväisyyttä.

ISO 14001 -sertifikaatti puolestaan osoittaa, että HiQ Finlandin toimituksissa ja tuotekehityksessä huomioidaan ympäristötekijät, compliance-velvoitteet sekä potentiaaliset riskit ja mahdollisuudet.

“ISO-sertifikaatit ovat meille merkittävä virstanpylväs, joka auttaa meitä lujittamaan asemaamme Euroopan markkinoilla ja näyttämään, että prosessimme ovat tehokkaita, turvallisia, korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä”, iloitsee Jukka Rautio, HiQ Finlandin toimitusjohtaja.

HiQ:n tavoitteena on nousta Pohjois-Euroopan johtavaksi teknologia-alan konsulttiyhtiöksi. Kasvuun on panostettu voimakkaasti yritysostoilla. Vuoden sisään HiQ on ostanut muun muassa Abizko Consultingin, Lamian ja Cogitelin. HiQ:n tavoitteena on kehittää asiakkaidensa liiketoiminnan tarpeisiin mutkattomia ja kestäviä, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.

“Meille myönnetyt ISO-sertifikaatit osoittavat, että olemme kyenneet uloittamaan asiakasystävällisyyden tuotekehityksestä myös sisäisiin ja toimitusprosesseihin. Täten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että jokainen prosessi on laaja-alaisesti arvioitu ja kolmannen osapuolen auditoima”, lisää Antti Toivanen, HiQ Finlandin Vice President.

HiQ Finland on osa HiQ-konsernia, joka palvelee Suomen lisäksi kansainvälisiä markkinoita viidessä eri maassa 11 toimiston ja lähes 2000 asiantuntijan voimin.