Development

Digitaalisten palveluiden kehitysvoimaa avaimet käteen -projekteista kokonaisiin konsulttitiimeihin.

Digitalisaatio on mahdollisuus

Elämme keskellä alati kiihtyvää liiketoiminnan murrosta. Digitalisaatio on kaiken ytimessä, ja parhaiten nykymaailmassa pärjäävätkin sellaiset yritykset, jotka ovat valmiita panostamaan digiin. Palveluiden digitalisointi onkin ennen kaikkea mahdollisuus panostaa parempaan asiakaskokemukseen, mikä puolestaan heijastuu tyytyväisempiin asiakkaisiin ja kasvaviin myyntimahdollisuuksiin.

Rakentamalla kestävän, käytettävän ja helposti skaalautuvan digitaalisen palvelun, olipa kyse sitten verkko- tai mobiilialustasta, parannat liiketoimintasi kasvumahdollisuuksia huomattavasti. Me HiQ:lla olemme digitaalisen transformaation asiantuntijoita jo vuosikymmenten ajalta. Liiketoimintakriittisiä palveluita verkossa ja mobiilissa kehittävän asiantuntijajoukkomme monipuolinen kokemustausta useilta toimialoilta ja laajoista projektikokonaisuuksista mahdollistaa laajan skaalan erilaisia toteutuksia, olipa tarpeesi millainen tahansa.

Täyden palvelun digikumppani

Olemme ketterä, kokenut ja kekseliäs kumppani digitalisaation haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Olemme riittävän suuri ollaksemme turvallinen, mutta tarpeeksi pieni pysyäksemme aidosti asiakaslähtöisenä ja ketteränä. Tekemisemme ytimessä on taito tunnistaa oikeat liiketoimintahaasteet ja ratkaista ne tehokkaasti. Teemme sen yhdistelemällä teknistä taituruutta, moniulotteista design-osaamista, palvelumuotoilun tärkeimpiä oppeja ja liiketoimintalogiikan syvää ymmärrystä.

Osaamisemme kattaa koko digitaalisen palvelun elinkaaren aina konseptoinnista suunnitteluun ja koodaamisesta ylläpitoon, testaamiseen ja tietoturvapäivityksiin. Meiltä löytyy myös vuosien kokemus integraatioista ja automaatioista, joiden avulla varmistetaan digitaalisten palveluiden sujuva toimivuus kaikille osapuolille.

Referenssit

Tutustu referensseihimme

Retta
Asuntovuokrauksen verkkokauppa Rettalle
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla
St1 Business
Sujuvampaa digiasiointia yritysasiakkaille
Luhta
Case Luhta – Verkkokauppa ennätysajassa
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644