Jatkuvat Palvelut

Huolehdi digitaalisen sijoituksesi kannattavuudesta jatkossakin ja anna meidän hoitaa ylläpito puolestasi.

Mielenrauhaa jatkuvilla palveluilla

Turvaa liiketoimintaan, mielenrauhaa kellon ympäri ja parempaa kilpailukykyä - tätä ja paljon muuta tarjoavat jatkuvat palvelut. Jatkuvilla palveluilla takaat projektin jatkuvuuden ja kehityksen myös julkaisun jälkeen.

Meillä on todistetusti toimivat mallit ja laaja kokemus tuen haltuunottoon ja pyörittämiseen yli 100 erilaisen asiakkaan kokemuksella. Tarjoamme tuotannon SLA-tuen aina 24/7 asti, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Tarjoamme kattavaa IT-osaamista tarpeittesi mukaan räätälöitynä myös ilta- tai loma-aikoina. Tukipalvelumme sisältää valmiit välineet ja prosessit tuotannon seurantaan sekä täyden läpinäkyvyyden tuki- ja kehitystiketteihin.

Jatkuvilla palveluilla saat:

  • Parempaa kilpailukykyä ja luotettavuutta ylläpitoon

  • Jatkuvuutta projektien jälkeen ja läpinäkyvyyden koko elinkaaren ajan

  • Huolettomuutta ja aikaa tärkeämmille asioille, kuten liiketoiminnan kehittämiselle

levi.fi & the Levi Resort App
levi.fi & the Levi Resort App
levi.fi & the Levi Resort App
levi.fi & the Levi Resort App

Monipuolista jatkuvaa kehitystä

Tehostat liiketoimintaa ja keskität aikasi tuottavampiin palveluihin ulkoistamalla rutiinityöt meille. Hoidamme puolestasi esimerkiksi ketterän kehitystyön, järjestelmien terveystarkastukset, sertifikaattiuudistukset, päivitystarpeiden seurannan sekä häiriötilanteiden monitoroinnin. Meiltä saa myös joustavasti jeesiä myös pilviresurssien optimointiin, saavutettavuuden ja hakukonelöydettävyyden auditointeihin; näin pidät huolen siitä, että liiketoimintasi kehittyy jatkuvasti eteenpäin.

Monipuoliset palvelupakettimme istuvatkin moniin eri tarpeisiin ja laajuuksiin. Tarjoamme jatkuvia palveluita mm. service deskiin, ylläpitoon, pienkehitykseen, raportointiin ja monitorointiin.

Lue lisää palveluistamme:

Cases

Referenssejä

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen
Helsingin Kaupunki
Verkkokauppa-alusta Helsingin kaupungille
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä