Design

Tee visiostasi totta luomalla kanssamme digitaalisia elämyksiä, käytettävyyttä ja visuaalisuutta unohtamatta.

Palkittua digitaalista designia

Luomme palkittua digitaalista designia. Sydäntämme lähellä on erityisesti digitaalisten palveluiden ja elämysten suunnittelu, käytettävyyttä ja herkullista visuaalista designia unohtamatta.

Autamme asiakkaitamme ottamaan paikkansa digitalisaation edelläkävijänä tarjoamalla näkemystä, asiantuntemusta ja rautaista ammattitaitoa. Käytännössä rakennamme asiakkaillemme esimerkiksi visuaalisia kokonaisuuksia ja brändejä yhdistelemällä palvelu- ja liiketoimintamuotoilun keinoja, käyttöliittymäsuunnittelua sekä 3D- ja VR/AR-kokemuksia. Lisäksi ymmärrämme visuaalisesti houkuttelevan designin päälle. Lyhyesti sanottuna autamme asiakkaitamme rakentamaan yhä parempia ja houkuttelevampia tuotteita ja palveluita.

Monipuoliset asiantuntijat

Asiantuntijatiimimme monipuoliset suunnittelijat ovat uniikkia laatua: yhdistelmä ennakkoluulotonta luovuutta, teknologiataituruutta, liiketoimintaälyä sekä tinkimätöntä visuaalista silmää. Solmukohta digitalisaation, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen keskiössä onkin se, jossa tiimimme loistaa kirkkaimmin.

Brändiosaaminen ja teknologiataito elävät harvoin samassa talossa, mutta juuri se tekee meistä ainutlaatuisia. Laaja osaamispalettimme ja kattava palvelutarjontamme tekevät meistä täyden palvelun digitaalisen kumppanin sanan varsinaisessa merkityksessä. Uskomme vahvasti, että poikkeuksellisen hyvät käyttökokemukset ja design syntyvät vain hyvällä pohjatyöllä ja intohimoisella suhtautumisella lopputulokseen – yksityiskohtia unohtamatta.

Joustavat yhteistyömetodit

Monialainen tiimimme voi auttaa sinua koko prosessin ajan aina prototyyppien luomisesta ideoiden jalkauttamisessa käytännön toteutukseen. Olemme joustavia tavoissamme ja voimme työstää joko osan digitaalisesta suunnitteluprosessista tai ottaa kokonaisuuden täysin haltuun. Projektin laajuudesta riippuen voimme nimetä sinulle oman asiantuntijan tai rakentaa sinulle kokonaisen tiimin suunnittelijoita. Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että emme vain tarjoa kaunista, käyttökelpoista muotoilua, vaan tunnemme myös modernien teknologioiden realiteetit, rajoitukset ja vaatimukset.

Osa suunnittelutiimiämme on yksi Suomen kansainvälisesti palkituimmista digitaalisen suunnittelun studioista, Great Apes.

Lue lisää palveluistamme:

Lue lisää

Referenssit

Whitepaper
Whitepaper: Yhtenäinen palvelukehitys verkon ja kivijalan välillä
Palvelumuotoilu
Mitä palvelumuotoilu on – ja mitä se ei ainakaan ole?
Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä