HiQ

Viimeisimpiä töitämme

Yksinkertaistamme maailmaa luovilla teknisillä ratkaisuilla. Teemme ammattitaidolla asiakkaillemme toteutuksia, jotka mullistavat markkinoita.

Työt

Lisää projekteja

Kanta-asiakkuus mobiilisti
HiQ:n toteuttama mobiilisovellus ohjaa St1:n asiakkaita asemille tankkaamaan, kahville ja enemmän
OmaSATO – Kotisi taskussa
OmaSATO verkkopalvelun avulla SATO-kotien asukkaat voivat hoitaa kaikki kotiin liittyvät käytännön asiat helposti, missä vain ja milloin vain.
Moderni ja mobiili intranet
HiQ toteutti Åbo Akademin intranetin moderneilla SharePoint-sivustoilla. Intranet toimii sekä henkilöstön että opiskelijoiden oppaana arjessa.
Teboil ja HiQ – 30 vuotta yhteistyötä
HiQ tarjoaa nopeaa ja tarkkaa tiedonsiirtoa Teboilille mm. myyntitapahtumien käsittelyssä. FRENDS otti tietovirrat haltuun jo vuonna 1988.
S-Pankki integroi FRENDS:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt FRENDS:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi FRENDS:llä
FRENDS -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
Pro Nemus
Pro Nemus -innovaatiokeskus on suunniteltu interaktiivisten digitaalikokemusten kodiksi ja se on rakennettu ekologisesta suomalaisesta puusta.
Tutki Hankintoja
Tutkihankintoja.fi on palvelu, jonka avulla kansalaiset, yritykset ja sidosryhmät kuten media voivat tutustua Suomen valtion menoihin.
Digitaalinen ajokortti
Täysin uusi lähestymistapa digitaaliseen henkilökorttiin käyttäen uniikkeja turvallisuustekniikoita.
Sijoittamisen ja varainhoidon palvelut
LähiTapiolalle sijoittamisen ja varainhoidon verkkopalveluiden toiminnallinen ja visuaalinen suunnittelu sekä tekninen toteutus.
Työt

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää