Digital Commerce

Rakenna maailmanluokan verkkokauppoja end-to-end -mallilla, aina prototyypistä datalähtöiseen jatkokehitykseen asti.

Tee verkkokauppavisiostasi totta

Verkko-ostajien odotukset ovat korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Kaiken pitää toimia saumattomasti ostajien yksilöllisiä toiveita ja tarpeita palvellen, ensikohtaamisesta ostoon. Lisäksi ostokäyttäytyminen ja markkina ovat jatkuvassa murroksessa, ja epävarmuus lisää verkkokauppiaan paineita. Silti kasvuun on pyrittävä, toimialasta riippumatta.

Luovat, teknisesti taitavat verkkokaupan pioneerimme kääntävät kompleksisimmatkin liiketoimintahaasteet digitaaliseen muotoon ja palastelevat ne konkreettisiksi toimenpiteiksi. Monialaiset osaajamme hallitsevat myös käytännön toteutuksen, olipa kyse teknologian, palvelumuotoilun, datan, pilven tai kasvumarkkinoinnin (growth marketing) tarjoamista mahdollisuuksista. Visiostasi rakentuu osaavissa käsissämme houkuttelevia verkkokauppa-alustoja, joiden avulla tarjoat paremman asiakaskokemuksen ja sitoutuneemmat asiakkaat. Se, jos mikä, näkyy myös viivan alla.

Meillä verkkokaupan end-to-end -kehitys tarkoittaa, että:

Me suunnittelemme

Hyödynnämme designia verkkokaupan tai digitaalisen myyntikanavan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Luomme toimivan asiakaskokemuksen estetiikkaa unohtamatta ja huomioimme loppuasiakkaan niin pehmeän kuin kovan analytiikkadatan näkökulmista. Palvelumuotoilun metodologiat kuten muotoiluajattelu, prototyyppien luominen ja käytettävyysanalyysit ovat ydintekemistämme.

Me rakennamme

Rakennamme tuottavia digitaalisia myyntikanavia ja verkkokauppoja käyttämällä kestäviä ja innovatiivisia teknologioita, joilla luodaan pitkäkestoista arvoa liiketoiminnalle. Ohjelmistokehityksessä hyödynnämme lisensoituja, täysin kustomoituja avoimen lähdekoodin alustoja, jotka taipuvat vaativiinkin käyttötarkoituksiin. Myös headless-kehitys on meille tuttua.

Me optimoimme ja kasvatamme

Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja datalähtöisyyteen, siispä ydinosaamistamme on myös kaupankäyntialustojen tekninen, datalähtöinen jatkokehitys ja kasvumarkkinointi (growth marketing). Pyrimme pitkäikäisiin kumppanuuksiin. Rakentamalla asiakkaamme kanssa yhteiset strategiset tavoitteet mahdollistamme verkkoliiketoiminnan kasvun ja liikevaihdon kehityksen.

Suhtaudumme työhömme ilolla ja intohimolla, mutta olemme myös mukavia tyyppejä. Yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamisen lisäksi tuomme jatkuvasti tuoreita näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä myynnin digitalisaatioon ja verkkokaupankäynnin muutokseen. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita päätöksiä ja priorisoimaan kasvun mahdollistajat.

Lue lisää

Referenssejä

Varma
HiQ uudistaa Varman Asiointi-palveluita
Energiayhtiö
Lämmönkulutuksen ennusteet tekoälyllä
Retta
Asuntovuokrauksen verkkokauppa Rettalle
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla
Contact

Kysy lisää

Jussi Rumbin
Lead Consultant, Digital Commercejussi.rumbin@hiq.fi+358449708965