HiQ kasvaa Saksan markkinoilla, kun Scandio ostaa K15t:n konsultointiyksikön

HiQ kasvaa Saksan markkinoilla, kun Scandio ostaa Atlassian-asiantuntija K15t:n konsultointiyksikön.

HiQ kasvaa Saksan markkinoilla, kun Scandio ostaa K15t:n konsultointiyksikön

HiQ ilmoittaa tänään yrityksen seuraavasta laajentumisvaiheesta. Teknologiakonsultointiyritys kasvaa Saksan markkinoilla, kun HiQ:n vuonna 2021 hankkima Scandio ostaa Atlassian-asiantuntija K15t:n konsultointiyksikön. Kaupan myötä HiQ ja Scandio avaavat ensimmäisen toimipisteensä Saksan Stuttgartiin.

Minulla on ilo toivottaa H15t:n tiimit tervetulleiksi HiQ:n ja Scandion perheeseen! Scandio on jo digitalisaation voimanpesä, ja lisävoimien myötä paitsi Scandio myös koko HiQ-konserni vahvistuvat entisestään. On upeaa, että asiantuntijuutemme Atlassian-ekosysteemissä laajentuu ja asemamme paikallisilla markkinoilla vahvistuu”, HiQ:n toimitusjohtaja Samuel Skott sanoo.

HiQ hankki digitaaliseen muutokseen erikoistuneen saksalaisen Scandio-konsulttiyhtiön vasta toukokuussa 2021. Yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenissä, keskittyy IT-konsultointiin, ketterään ohjelmistokehitykseen ja pilviteknologiaan. Scandio on Atlassian Platinum Solution Partner ja Amazon Web Services -kumppani, ja se on useasti nimetty vuoden kumppaniksi. Lisäksi yhtiöllä on vahva kasvutausta, jota ohjaavat digitalisaatio, omat työntekijät ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri.

HiQ-teknologiakonsultointikonserni ilmoittaa tänään kasvumatkansa seuraavasta vaiheesta Saksassa. Scandio ostaa osan Atlassian-asiantuntija K15t:stä. Yksikköön kuuluu Atlassian Software-räätälöinnin asiantuntijoita, ja se tarjoaa käyttöönoton, räätälöidyn sovelluskehityksen, sovellus- ja toimintotuen, integraation sekä yhdistymispalvelujen konsultointia. K15t jatkaa menestyneiden sovellustensa rakentamista ja toimittamista Atlassian Marketplaceen keskittyen alusta- ja sovellusliiketoimintaansa.

Olemme iloisia, että tästä K15t:n yksiköstä tulee osa Scandiota ja HiQ:ta. Tämä on työntekijöillemme loistava mahdollisuus päästä osaksi isompaa konsernia, jolla on toimipisteitä useissa maissa ja laajemmalla toimintakentällä. Näin he voivat saada entistä parempia toimeksiantoja. Erinomainen suhteemme Scandioon jatkuu edelleen. Yrityksenä K15t pystyy nyt keskittymään täysin sovellusten kehittämiseen Atlassian-alustalle ja siten auttamaan asiakkaita hyödyntämään tuotteidensa koko potentiaalin”, toteaa K15t:n perustaja Stefan Kleineikenscheidt.

Ostettavan K15t-yksikön toimitilat sijaitsevat Stuttgartissa, ja siitä tulee siten Scandion ensimmäinen toimisto Stuttgartissa. 12-henkinen osasto integroidaan täysin Scandioon, jonka henkilömäärä kasvaa lähes 150 työntekijään kaupan myötä. Myös kulttuurillisesti yritykset täydentävät toisiaan loistavasti. K15t pyrkii parantamaan yhteistyötä vaalimalla arvolähtöistä, avointa kulttuuria, innovatiivisuutta ja tiimien itsenäisyyttä. Tämä sopii hyvin yhteen HiQ:n arvopohjaisen kulttuurin kanssa.

Aiomme nousta johtavaksi Atlassian-toimijaksi Saksan markkinoilla. Tämä yritysosto on olennainen osa tämän tavoitteen saavuttamista. Olemme todella innoissamme saadessamme nämä tiimit mukaan Scandioon, ja haluamme säilyttää hienon suhteemme K15t:hen nyt, kun yksi Scandion tiimeistä on maantieteellisesti lähempänä heitä kuin koskaan aiemmin”, toteavat Scandion perustajat Christoph Köberle ja Christian Koch.

Lisätietoja antaa:

Sandra Siljestedt, HiQ:n viestintäpäällikkö Puhelin: (+46) 70 420 00 48 Sähköposti: sandra.siljestedt@hiq.se