Freelancer

Haemme kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia, joita kiinnostavat mielenkiintoiset projektit freelancerina.

Olet kenties toiminut jo freelancerina tai koet yrittäjyyden itsellesi mieluiseksi tavaksi työllistää itsesi.

Me HiQ:lla olemme ottaneet ohjelmistoalan yrittäjät osaksi yhteisöämme ja tarjoamme heille mielenkiintoisia toimeksiantoja asiakasprojekteissamme. Olemme vuosien aikana tukeneet useita aloittavia yrittäjiä löytämään sen ensimmäisen toimeksiannon, ja usein näistä on syntynyt useita vuosia kestäneitä kumppanuuksia.

Toimit sitten kehittäjänä, designerina, projektipäällikkönä, laadunvarmistuksen ammattilaisena tai muussa ohjelmistoalan roolissa, meillä on tarjolla lukuisia projekteja erilaisilla sisällöillä ja kestoilla. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä sovelluksia, jotka tarjoavat käyttäjille ensiluokkaisen käyttökokemuksen.

Toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta, intoa uuden oppimiseen sekä epäröimätöntä asennetta vastuunkantoon projektissa. Useat projektimme vaativat myös hyviä kommunikaatiotaitoja suomen kielellä sekä päivittäistä työskentelyä pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita meille viestiä osoitteeseen alihankinta@hiq.fi

Toimeksiannot suoraan sähköpostiin?

Voit tilata toimeksiantojamme suoraan sähköpostiisi. Saatamme myös olla sinuun yhteydessä kysyäksemme tarkemmin, millaisista toimeksiannoista olet kiinnostunut kuulemaan.