HiQ

Sinustako HiQlainen?

Me HiQlla rakennamme maailmasta mutkattomampaa paikkaa teknologian ja taitavien osaajien avulla.

2019

Meistä lyhyesti

Me hiqlaiset luomme tulevaisuuden maailmaa ideoiden ja teknologian avulla.

Haluamme olla ylpeitä ratkaisuistamme ja siksi panostamme laatuun, käyttökokemukseen ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Meidän arjessamme yhdistyvät hyvä tiimihenki, motivoivat työtehtävät sekä työn ja vapaa-ajan helppo yhteensovittaminen. Etsimme kasvavaan joukkoomme ammattilaisia, jotka haluavat olla osa tarinaamme mukavassa ja innostavassa työympäristössä.

Työntekijöidemme hyvinvointi takaa innostavan ja motivoivan työympäristön. Siksi panostamme henkilöstöetuihimme. Haluamme mahdollistaa tekijöillemme terveelliset elämäntavat muun muassa kuntosaliedun, hieronnan ja aktiivisen virkistystoiminnan avulla. Perheellisten arkea pyrimme helpottamaan joustavan työajan lisäksi sairaan lapsen hoitopalvelulla ja lasten leireillä hankalien lomaviikkojen aikana.

HiQ

Arvot

Results

Me HiQ:lla panostamme jatkuvasti tulostemme parantamiseen. Tärkeintä loppujen lopuksi on, että toimitamme asiakkaillemme sen mitä he tarvitsevat: oikeasti arvokkaita palveluja ja ratkaisuja.

Responsibilty

Jokainen HiQ:n työntekijöistä tuntee vastuunsa, sekä henkilökohtaisesti että osana tiimiä. Tämä periaate mahdollistaa sen, että teemme tarkkaa työtä, toimitamme projektit aikataulussa ja usein jopa ylitämme asiakkaidemme odotukset.

Simplicity

HiQ:lla teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia. Vastuun jakaminen, joustavuus ja luovuus ovat toimintamme johtotähtiä, jotka synnyttävät yksinkertaisesti toimivia ratkaisuja.

Joy

Meille ilo merkitsee sitä, että jokainen hiqlainen saa olla oma itsensä myös työpaikalla. Meillä tassuttelee toimistokoiria ja voit työpäivän aikana joutua satunnaisen Nerf-pyssysodan jalkoihin – tai olla sen aloittaja! Ilo lisää avoimuutta ja luovuutta. HiQ panostaa henkilöstöönsä samalla intohimolla kuin asiakkaidensa palvelemiseen.
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tiina Laaksonen
HR & Markkinointitiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82