HiQ

Henkilöstöedut

HiQ tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut sekä joustavan työkulttuurin, jossa yksilön toiveet ja henkilökohtainen kehitys huomioidaan

Henkilöstöedut

HiQ tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut ja mukavan työilmapiirin, jossa voi kehittyä ja kasvaa tekijänä. Meille yksilön henkilökohtaisilla tavoitteilla ja toiveilla on väliä - haluamme henkilöstömme voivan hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Työtehtävät ja urakehitys

Haluamme tarjota työntekijöillemme mielenkiintoista tekemistä, olemme toteuttaneet monia yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja. Tekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa, millaisiin projekteihin ja teknologioihin he seuraavaksi pääsevät pureutumaan. Tarjoamme kattavat opiskelumahdollisuudet uusien teknologioiden haltuunottoon ja osaamisen syventämiseen. Paletistamme löytyy mm. itsensä kehittämispäivät, e-opiskelualustat, sertifioinnit sekä perinteisempää kurssitusta sisäisten ja ulkoisten resurssien avulla.

Hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla

Mielekkäät työtehtävät motivoivat tekijöitämme. Sen lisäksi työhön on oltava hyvät olosuhteet ja välineet, sekä sopivaa vastapainoa. Avoin ja rento työkulttuuri sekä mukavat kollegat tekevät arjesta mielekästä.

Vastapainoksi työlle tarjoamme kuntosaliedun, aktiivisen työhyvinvointitoiminnan urheilun ja kulttuurin parissa, hieronnan toimistolla ja kattavat työterveyspalvelut sekä laajennetun sairaskuluvakuutuksen. Perheellisten arkea pyrimme helpottamaan sairaan lapsen hoitopalvelulla sekä lasten leireillä, silloin kun koulut ja päiväkodit ovat kiinni.

Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja vietämme aikaa yhdessä myös esim. kulttuurin - ja liikunnan parissa, aftereilla, tiimi-illoissa, koko firman tapahtumissa, perhetapahtumissa ja välillä tapaamme myös kaikkia HiQlaisia eri maista yhteisen viikonlopun merkeissä. Keväisin kutsumme kaikki HiQlaiset perheineen koolle viettämään perinteistä Tilinpäätöslounasta.

Katso myös
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää