HiQ

Henkilöstöedut

HiQ tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut sekä joustavan työkulttuurin, jossa yksilön toiveet ja henkilökohtainen kehitys huomioidaan.

Henkilöstöedut

HiQ tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut ja mukavan työilmapiirin, jossa voi kehittyä ja kasvaa tekijänä. Meille yksilön henkilökohtaisilla tavoitteilla ja toiveilla on väliä - haluamme henkilöstömme voivan hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Työtehtävät ja urakehitys

Haluamme tarjota työntekijöillemme mielenkiintoista tekemistä, olemme toteuttaneet monia yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja. Tekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa, millaisiin projekteihin ja teknologioihin he seuraavaksi pääsevät pureutumaan. Tarjoamme kattavat opiskelumahdollisuudet uusien teknologioiden haltuunottoon ja osaamisen syventämiseen. Paletistamme löytyy mm. itsensä kehittämispäivät, e-opiskelualustat, sertifioinnit sekä perinteisempää kurssitusta sisäisten ja ulkoisten resurssien avulla.

Hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla

Mielekkäät työtehtävät motivoivat tekijöitämme. Sen lisäksi työhön on oltava hyvät olosuhteet ja välineet, sekä sopivaa vastapainoa. Avoin ja rento työkulttuuri sekä mukavat kollegat tekevät arjesta mielekästä.

Vastapainoksi työlle tarjoamme kuntosaliedun, aktiivisen työhyvinvointitoiminnan urheilun ja kulttuurin parissa, hieronnan toimistolla ja kattavat työterveyspalvelut sekä laajennetun sairaskuluvakuutuksen. Perheellisten arkea pyrimme helpottamaan sairaan lapsen hoitopalvelulla sekä lasten leireillä, silloin kun koulut ja päiväkodit ovat kiinni.

Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja vietämme aikaa yhdessä myös esimerkiksi kulttuurin - ja liikunnan parissa, aftereilla, tiimi-illoissa, koko firman tapahtumissa, perhetapahtumissa ja välillä tapaamme myös kaikkia HiQlaisia eri maista yhteisen viikonlopun merkeissä. Keväisin kutsumme kaikki HiQlaiset perheineen koolle viettämään perinteistä Tilinpäätöslounasta.

Parasta HiQ:lla?

Teimme kattavan henkilöstökyselyn, jonka kautta esille nousivat seuraavat teemat. Ovatko nämä asioita, joita sinä arvostat työssäsi?

  • Työkaverit - “Mahtavat työkaverit”, “yhteishenki”

  • Kulttuuri ja ilmapiiri - “Rento ja kannustava ilmapiiri”, ”vapaa ilmapiiri kysyä tai esittää asioita”, ”hyväksynnän ilmapiiri, täällä ihminen voi olla hyvin oma itsensä, eikä tarvitse mennä muottiin”, “matala hierarkia”, “epäbyrokraattisuus”

  • Luottamus - ”Työntekijöihin luotetaan ja annetaan riittävästi vastuuta ja vapauksia omista töistä”, ”saa toteuttaa itseään, minuun myös luotetaan, että teen oikeita asioita, niitä mitä minulta odotetaan”

  • Joustavuus – “joustavat työajat”, “mahdollisuus vaikuttaa ja vaihtaa työtehtäviä”, “joustoa eri elämäntilanteissa”

  • Kattavat työsuhde-edut

Tutustu lisää
Blogeja työstä ja arjestamme
Palvelupäällikkönä HiQ:lla
Tutustu mitä palvelupäällikön työ pitää sisällään ja mikä työssä on parasta.
Test Managerin rooli HiQ:lla
Mitä Test Managerin työhön kuuluu? Kysyimme kokeneelta testipäälliköltämme hänen arjestaan. Tutustu blogista rooliin lisää.
Integraatiokehittäjän työ HiQ:lla
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Service & Software Consultin työ HiQlla
Mietitkö mitä Service & Software Consultin työ pitää sisällään ja mitä kaikkea roolissa pääsee tekemään? Tutustu tehtävään lisää blogista.
Sovelluskehittäjänä HiQ:lla
Oletko miettinyt, millaista on työskennellä HiQ:lla kehittäjänä? Tutustu blogista lisää arkeen.
Junior integraatiokehittäjämme Elina Rajala
Elina Rajalan tie johti HiQlle kesätöiden kautta. Kesätyöt poikivat harjoittelupaikan, opinnäytetyön aiheen ja vakituisen työn. Tutustu Elinan tarinaan.
Kuinka yhdistää työ ja kilpaurheilu?
HiQn Sales Manager Stefan Sirkiä kertoo, kuinka hän on onnistunut yhdistämään kilpaurheilun ja työelämän.
Tällaista on arki HiQ:n integraatiotiimeissä
HiQ:n integraatiotiimeissä työnteko sujuu hyvällä meiningillä ja tiimikavereista on seuraa vapaa-ajallakin.
Onnellisten integraatiokonsulttien koti
HiQn integraatioyksikkö koostuu noin 60:stä asiantuntijasta. Tutustu mikä on integraatioyksikkömme hyvän hengen ”salaisuus”.
Laiska insinööri on itse asiassa hyvä insinööri
Yksinkertaisuuteen panostaminen auttaa keskittymään oleelliseen
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää